Geplaatst

dank!

Ruim 6000 mensen hebben woensdag hun stem aan GroenLinks gegeven. Namens de wethouder en namens alle kandidaten hiervoor heel veel dank.

Dit zijn er bijna 700 meer dan in 2006 waardoor we van 3 naar 4 zetels in de gemeenteraad gaan. Deze stemmen zijn niet ”zo maar” stemmen maar zijn gebaseerd op de contacten die wij afgelopen jaren met velen in de stad hebben gehad. Niet alleen de lijsttrekker maar ook collega fractiegenoot Paulus en aankomende talenten Sandra en Ali hebben op eigen kracht heel veel stemmen behaald. Voor alledrie geldt dat ze meer stemmen hebben dan bijvoorbeeld de huidige fractievoorzitter van de PvdA, of bijvoorbeeld die van D66. Geen MarjoFrenk- (of erger nog: FemkeHalsma)-effect maar eerlijk verdiende stemmen en dus een eerlijk verdiende zetel. Tijdens de campagne hebben we van erg veel mensen gehoord dat ze vanwege onze resultaten in de raad en in het college van afgelopen 4 jaar op ons gaan stemmen. We zijn daar erg trots op en blij mee en hopen de komende 4 jaar op dezelfde wijze hiermee door te gaan. Wij hebben zin in de toekomst!

 

 

 

 

 

Alle berichten van deze auteur