Geplaatst

Wie schrijft die blijft

Al na 2 weblogs de voorpagina van de Tilburgse Koerier! Als beginnend ‘politieke’ weblogger kun je hier alleen maar van dromen.

Het legt meteen wel een grote verantwoordelijheid op mijn schouders. Wat zal de volgende stap zijn? Piek ik niet te vroeg? Kan ik mijn webloggen nog verbeteren? Zal ik een professionele cursus gaan volgen bij de faculteit der letteren (zijn ze daar al digitaal?)of zal ik misschien professionele ondersteuning vragen aan een van de vele communciatiemedewerkers op het stadhuis?

Helaas heb ik buiten journalitieke aandacht slechts 2 reacties gekregen en dan nog wel van dezelfde persoon. Vanmorgen in de trein was er niemand onder mijn medereizigers die er blijk van gaf mij van de weblog te kennen en ook op straat heb ik nog geen reacties gekregen.

Dat moet beter, maar ik moet mijn energie wel goed verdelen.Bloggen is leuk is en ik ga door maar blijf het grootste deel van mijn energie liever steken in contacten met echte mensen. Vooruit de straat op!

Alle berichten van deze auteur