Geplaatst

Smolders onder de gordel

Stel, je bent raadslid en aankomend Tweede Kamerlid en ontvangt op een regenachtige zondagmiddag van één van je vrienden ; ) een gefotoshopte (sorrie SP) foto met daarop het gezicht van Marco Pastors bovenop het lichaam van één of andere acteur van een amateurpornofilmpje. Door je vriend gefotoshopt op een leuke achtergrond zoals een bedrijvenpark of snelweg en verstuurd aan alle mailadressen in zijn of haar adresboek. Ik zou de foto bekijken, er wellicht om glimlachen en deleten (modern taalgebruik).Mijn vrienden zitten niet te wachten op dit soort spam en het zou al helemaal niet in me opkomen dit soort knutselwerk door te mailen aan een journalist.(van Trouw notabene)

Hans Smolders houdt er heel andere fatsoensnormen op na: 

Uit: Dagblad Trouw, 13-11"De foto werd via e-mail verspreid door Hans Smolders, kandidaat-Tweede-Kamerlid voor EénNL. De e-mail toont Halsema in fotomontage naakt in een weiland. ‘Laat de natuur zijn gang gaan’, staat erboven. Hans Smolders, vooral bekend als oud-chauffeur van Pim Fortuyn, stuurde de afbeelding naar diverse adressen, vergezeld van een smiley en de ‘groetjes van Hans’.

Op de site van Omroep Brabant is de foto te zien (dit riekt wat mij betreft naar riooljournalisiek) en is een interview te horen met Hans Smolders:

Letterlijk overgenomen quotes:

‘’Ik vond dit tussen al die serieuze mails die je als raadslid ontvangt, humor”

‘’Ik heb de foto niet zelf gemaakt maar de fotomontage wel rondgestuurd over de mail. Kunnen mijn maten ook eens meegenieten”

‘’Niet te dramatisch over doen het is gewoon een grappig iets”

‘’GroenLinks heeft gewoon aandacht nodig en heeft verder niets te doen. Ze hebben over een paspoort (voor Kalou) een half jaar gedaan.”

‘’ Van ‘smorgens vroeg tot ‘savonds laat knok ik voor de Tilburgers.”

‘’Ik ben bezig met serieuze zaken. Kent u de grapjes van Groen Links? Heeft u gezien hoe Pim Fortuijn destijds werd gedemoniseerd”.

‘’ Ik ben de enigste burger in de politiek, ze wijzen altijd naar mij, want hun zijn altijd zogenaamd met serieuze zaken bezig”

‘’Ik heb geleerd van Pim Fortuijn: Op een lijk moet je niet dansen, zoals D66 en GroenLinks en ook begint de PVDA gelukkig weg te vallen.Laten we hopen dat de mensen onderhand wijzer worden en niet op de partijen stemmen waar ze al zolang door voor de gek zijn gehouden.”

Lekker zitten genieten Hans, na al die serieuze mails?

Need I say more?

Alle berichten van deze auteur

Reacties

9 reacties op “Smolders onder de gordel”

 1. Marjo Janssens avatar
  Marjo Janssens

  Marjo, een zeer treffende reactie, laat de feiten voor zich spreken!

 2. Niet voor de poes avatar
  Niet voor de poes

  Marjo, je geeft zelf al aan dat je waarschijnlijk zou glimlachen als het Pastors zou betreffen die gephotoshopt zou zijn. Los van de opvattingen van Smolders, dit is toch ook niet zo verschrikkelijk. Het is gewoon een grapje. Ik ben er van overtuigd dat alle politieke partijen naar de pers lekken om 'de tegenpartij' voor lul te zetten. Smolders doet het in dit geval open en bloot (ahum) met zijn eigen naam onder het mailtje, dat siert hem.

 3. BP avatar
  BP

  In VK-Magazine van vandaag staat een leuke gefotoshopte foto van Hans Smolders. Humor! Toch? http://i15.tinypic.com/2ltfthy.jpg

 4. Dave avatar
  Dave

  Jeetje, als je een beetje pech hebt krijg je van alles en nog wat via de mail binnen.
  Balkenende als potter,femke als phil bloom etc.
  wat een gezeik om iets onzinnigs.

  Smolders is eerlijk en doet zoals de gewone medemens ook doet, de leukste doorsturen naar vrienden en bekenden.

  een kat in het nauw maakt rare sprongen en dat effect zie je nu terug bij GL
  Afgelopen jaren hebben ze niet anders gedaan dan
  Grote Leugens (GL) verspreiden
  op 22 November volgt de afrekening en dan is een simpele spotprent al reden om moord en brand te schreeuwen !!
  In Tilburg krijgen die verliezers nog 4 jaar de tijd (omdat ze PvdA en CDA aan een meerderheid moesten helpen ) ondanks verlies bij de verkiezingen maar daarna is het ook afgelopen met Groen Slinks

 5. Nathalie avatar
  Nathalie

  Was het niet Hans Smolders die zich ‘gedemoniseerd’ voelde door de getekende snorren op zijn posters? Dat was pas grappig!

 6. SP avatar
  SP

  Het ging helemaal niet om snorren maar om hakenkruizen en namen van zijn familie. Inderdaad staat GL voor Grote Leugens!!

 7. Nescio avatar
  Nescio

  @Dave, heb je de bewuste foto gezien; een en al minachting voor de vrouw in het algemeen en Femke in het bijzonder.
  Daarnaast doe je zoiets niet in campagnetijd,daar hoort het over de inhoud te gaan en niet de persoon,maar blijkbaar heeft Dhr Smolders geen steekhoudende argumenten aan te voeren.

 8. Zwaarmoedig en betro avatar
  Zwaarmoedig en betro

  Nescio, ik dacht al dat er heel diep een zwaar christelijk gereformeerd achtergrondje onder jou lag.

 9. SP avatar
  SP

  Als het nog niet is doorgedrongen, maar GL (Grote Leugens) heeft Smolders willen pakken, maar dat is niet gelukt!! Hij heeft helemaal niets met die foto te maken en die paar vrienden van hem hebben die foto ook niet verspreid!! GL oftewel Grote Leugens. Nu ook weer met die militairen in Irak waar de militairen de gevangenen met water hebben natgemaakt en teveel licht in een kamer hebben gebruikt!! Hadden het dan spaarlampen moeten zijn? Ik moest ook weer aan Eric O. denken!! Wat een hypocriete club die GL oftewel Groete Leugens. Het zou goed zijn als GL en D66 gewoon uit de kamer zouden verdwijnen. En als het even kan ook in de Tilburgse gemeenteraad.

  SP