Geplaatst

GroenLinks heeft hart voor de politie

Op zaterdag 14 februari zal een delegatie van fractie en afdeling van GroenLinks Tilburg valentijnstaart aanbieden aan een afvaardiging van de politie in Tilburg.

Het aanbieden van valentijnstaart op 14 februari is een traditie van Groenlinks. Zo is er afgelopen jaren al taart bezorgd bij asielzoekers wachtend op het generaal pardon, vluchtelingen in de vluchtelingenopvang van VLOT, aan bewoners van Tilburg-Noord en aan Diamantmedewerkers bij de fietsenstallingen.

De keuze is dit jaar gevallen op de politie. Vanwege de overvalgolf die Tilburg overspoelt wordt er door de Tilburgse politie en door de recherche keihard gewerkt om overvallen te voorkomen en op te lossen. Wij zijn onder de indruk van alle maatregelen die snel genomen zijn en van de betrokkenheid van het Tilburgse team, waar met man en macht aan de problemen wordt gewerkt. Wij zijn van mening dat deze mensen een hart onder de riem verdienen en willen blijk geven van onze waardering voor alle (extra) inzet en betrokkenheid.We doen dat op zaterdag 14 februari op het politiebureau aan de Ringbaan Zuid.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

6 reacties op “GroenLinks heeft hart voor de politie”

 1. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  Een mooi gebaar van GroenLinks.En een zeer terechte keuze. Mijn complimenten.

 2. marjofrenk avatar
  marjofrenk

  bedankt Tine, het gebaar werd zeer erg op projs gesteld en wij hadden een leuke middag. Zie ook http://www.groenlinkstilburg.nl

 3. arjen avatar
  arjen

  Leuk duo die Marjo en Tine…………. wat een ontzettend goed idee om de politie een taart aan te bieden!! Nu nog aan al die beroofde middenstanders.

 4. Aldert avatar
  Aldert

  Misschien wel een leuk klusje voor de Lijst Smolders dan, taarten aanbieden aan beroofde middenstanders…

 5. Burgermannetje avatar
  Burgermannetje

  Dan zijn de taarten niet aan te slepen. Maar is het niet de taak van de politie om overvallen op te lossen of heb ik wat gemist.

 6. henk lubbers avatar
  henk lubbers

  arjen en het Burgermannetje moeten die taarten maar niet bakken: dan worden ze v