Geplaatst

In memoriam Anny van Rooij

Vrijdag is Anny van Rooij overleden. Na een lang en zeer moedig gedragen ziekbed heeft zij helaas een punt achter haar leven moeten zetten.

”Liever had ik een komma gezet in plaats van een punt achter mijn leven.” Een uitspraak van Anny op de rouwkaart die haar ten volle tekent. Ze was nog lang niet klaar met leven, nog niet met het welzijnswerk in Tilburg en nog niet met Tilburg. Haar overlijden is een groot gemis voor iedereen die haar persoonlijk kent en voor alle mensen waarvoor zij zich direct en indirect inzette via haar werk bij de Twern voor de Reeshof en via haar betrokkenheid bij de binnenstad en bij de stad Tilburg. Ik zal me persoonlijk vaak de gedachten en ideeën herinneren die ik van haar,via de mail of persoonlijk  ontving en natuurlijk herinner ik me haar betrokkenheid bij de stad en de positieve wijze waarop ze hier vorm aan gaf in haar werk en in haar persoonlijke contacten met mensen. Niet alleen als raadslid maar zeker ook als mens zal ik me Anny heugen en aan haar denken als betrokken Tilburger met haar hart op de goede plaats.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

4 reacties op “In memoriam Anny van Rooij”

 1. arjen avatar
  arjen

  En daar sluit ik bij aan.

 2. Piet Snels avatar
  Piet Snels

  Respectvol geschreven

 3. henk avatar
  henk

  En in de rubriek "laatste reacties" staat ze nu natuurlijk vast niet toevallig bij "het eeuwige leven".

 4. R vd Berg avatar
  R vd Berg

  Ze kon het zo mooi zeggen, die Anny.
  Als ze van iemand iets gedaan moest krijgen.