Geplaatst

Voor Geert Wilders

Zonder commentaar. Volg de link.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle berichten van deze auteur

Reacties

16 reacties op “Voor Geert Wilders”

 1. Alard Govers avatar
  Alard Govers

  Jij had maar 5 woorden nodig, Marjo…

  Ik volg niet graag links, noch rechts.
  (Rechtdoor is die f*cking cityring, dus dat schiet sowieso niet op!)

  Maar in jouw link had ik desondanks vertrouwen.

  Ik zag voor de zoveelste keer die fragmenten van Islamitische Kruisvaardij.
  Zag die Imam en die Katholiek zijn ogen sluiten uit schaamte voor zijn gruwelijk heden en ons evenzo afschuwwekkend verleden.

  Maar wat mij het meest verontrustte was toch weer dat fragment van die ongelofeloos arrogante, onbetwist mediagenieke en ogenschijnlijk zo oprecht gespeelde verontwaardiging van Favorita: “Wij zijn toch allemaal gelijk?”

  Vanuit de optiek van een journalist kom ik klaar bij het idee Favorita eens te mogen interviewen. Mijn hand schud ik met de hare echter op

 2. jan van esch avatar
  jan van esch

  Marjo
  Ik ben blij dat jij dit bericht de wereld in stuurt want de media laten het goede nieuws te vaak links liggen. Ik stel voor dat we jouw voorbeeld volgen door zoveel mogelijk positieve acties te benoemen en al het geschreeuw om aandacht van Wilders en zijn medestanders te negeren. Wellicht kunnen we op die manier de berichtgeving rondom multicultiland en daarmee de beeldvorming, weer in balans brengen.

 3. arjen avatar
  arjen

  @ Pastor Denis Hendrickx van de O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen is

 4. Aldert van der Burg avatar
  Aldert van der Burg

  Jan, ik voel me niet echt aangesproken door jouw kritiek op de media. Kijk maar in het archief op http://www.tilburgsekoerier.nl. Linksboven op pagina 3 van de editie van 29 november 2007 tref je een verhaal over Begrip aan. Was overigens een tip van Marjo! Groeten, Aldert

 5. jan van esch avatar
  jan van esch

  @Aldert
  Je hebt volkomen gelijk, dat is nu het gevolg van generaliseren in dit land, soms neem je het gewoon over.

 6. Nederlandse burger avatar
  Nederlandse burger

  Iets moois in Tilburg staat er op die site… Mooi dat er een imam aanwezig is die weigerde om Verdonk een hand te geven? Koningin Beatrix gaf ook al het verkeerde signaal af door te accepteren dat een of andere imam haar geen hand gaf. Dat ze als vrouw werd benadeeld (discriminatie), daar denk blijkbaar niemand aan… En waar zijn al die feministen nou ineens? Die zouden toch in actie moeten komen tegen deze discriminatie!

  En nog zijn er mensen die het vreemd vinden dat mensen steeds rechtser worden… Nou, in tegenstelling tot wat de wereldvreemde politiek en media schetsen, staat een groot deel van de Nederlanders toch echt achter Geert Wilders hoor!

 7. Hamburger avatar
  Hamburger

  Hoezo 'waar zijn die feministen?'… hebben we jou toch al voor…?
  Jij kiest voor de anonimiteit van de 'Nederlandse burger'
  Ik kies toch liever voor de Hamburger. Mits goed gebakken en met uitjes, mayo en ketchup altijd beter dan jouw gebakken lucht.
  Aangebrand nu…?
  Als jou dat een beter gevoel geeft, is het jou gegund…

 8. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  En wat noemt u 'een groot deel', geachte Nederlandse burger? Ik vind 9,4 procent (Politieke Barometer, 4 april 2008) niet echt veel…
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 9. Will Gunther avatar
  Will Gunther

  Jan van Esch. U schrijft: “soms neem je het gewoon over”. Heeft u dat ook met mijn naam gedaan? W (Wilders) en G (Geert)?

  Louis Kouwenhoven. U vindt 9,4 procent niet echt veel? Dat is uw stelling. Mijn stelling is dat, als ik 10 nederlanders ZONDER camera of microfoon vraag wat zei van de heer Wilders vinden of mevrouw Verdonk dan hoor ik bij 80 procent de opmerking dat zij in hun standpunten gelijk hebben, en meestel aan het einde nog opmerken: “oprotten met die hap”. Peilingen, barometers e.d. zijn niet betrouwbaar, en al zeker niet voor de camera, en al helemaal niet als het om de gevestigde politiek gaat. Vriendelijke groet, W.G.

 10. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte heer Gunther, bij die 80 procent gaat het waarschijnlijk alleen om mensen die tot uw kringetje behoren. Ik ga alleen maar met fatsoenlijke mensen om en dan komt het percentage niet hoger uit dan nul. Misschien dat peilingen onbetrouwbaar zijn, maar uw reactie hierboven is dat zeker!
  'Oprotten met die hap'… wat is dat nu weer voor taalgebruik? Zo praat men toch niet over mensen die vaak na heel veel ellende huis en haard hebben moeten verlaten en hier als hardwerkende, welwillende burgers door het leven willen gaan? Ik vind dat zeer onbeschoft. Een beetje respect alstublieft! Uiteraard bevinden zich onder hen ook slechte mensen, zoals die zich ook onder de autochtonen bevinden.
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 11. jan van esch avatar
  jan van esch

  Beste Gunther
  Ik bedoelde met die opmerking dat ik zelf ook generaliseerde tav de media. Terecht dat Aldert daar op reageerde, zijn collom in de Koerier van 3 april snijdt wel hout.
  Omdat je enkel je initialen vermeldde gaf dat ruimte tot een vrije interpretatie. Zal ik nooit meer doen.
  Ik respecteer immers iedereen die openlijk voor zijn mening uitkomt.

 12. Nederlandse burger avatar
  Nederlandse burger

  @ Hamburger, draai er maar weer omheen. Maar we zijn met een serieuze zaak bezig! Een ernstige zaak!

  @ Louis Kouwenhoven, das toch ruim een miljoen mensen. Niet bepaald weinig, lijkt me! En kijk naar de peilingen; ruim de helft denkt Balkenende en kornuiten gelogen heeft ipv Wilders!

 13. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Het spijt me zeer, maar dan lach ik meer dan een miljoen mensen uit. Angst voor de islam… volledig verspilde energie! Over honderd jaar lachen we met z'n allen om Wilders, die we dan als een soort clown zullen beschouwen. Sterkte met het kanaliseren van uw angst, maar ik laat me niet gek maken door een paar flapdrollen met extremistische gedachten.
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 14. Wereldburger avatar
  Wereldburger

  @ Nederlandse burger

  Als 95 % van de mensen denkt dat de aarde plat is, dan blijft die nog steeds rond. Als ruim de helft denkt dat Balkenende gelogen heeft, dan denkt zeker bijna de helft dat Wilders liegt, toch? Al die mensen die er iets van vinden, dat zegt helemaal niks over de waarheid.

  Alle serieuze politici (behalve Wilders en zijn kliek) die weten hoe het werkt in een bureaucratische democratie, weten dat Balkenende echt niet staat te liegen. Conclusie: Wilders gaat zelfs staan te liegen om in de media-aandacht te blijven. En iedereen die een opiniepeiling laat bepalen of de aarde plat is… dat is gevaarlijk stom volk.

 15. Will Gunther avatar
  Will Gunther

  Balkenende liegt niet? Als ik de man zijn "smoeltje" zie, dan druipt daar de arrogantie vanaf. Of hij staat te liegen of niet, maar u kunt Geert Wilders niet ongelijk geven als hij stelt dat de hele Haagse politieke kliek al bij voorbaat de hele wereld aan het mobiliseren was nog voor dat zij ook maar iets gezien hadden van de film van de heer Wilders. Het leek wel of de derde wereldoorlog zou gaan uitbreken Die "Limburgse jodokus" van buitenlandse zaken (Maxim Verhagen) met zijn schijnheilige gepreek is daar een sprekend voorbeeld van. O ja, weet u nog van die minister van economische zaken (met dat kale opgeschoren achterhoofd. Van Zijl of zo) in de Verolme kwestie die zomaar een slordige 150 miljoen gulden verprutste met zijn beleid, en bij de parlementaire verhoren met droge ogen wist te vertellen dat zijn geheugen hem in de steek liet? Of die den Uyl, die zomaar de autoloze zondag introduceerde omdat er geen olie meer was? Zelf bracht ik als Touringcarbestuurder heel veel arbeiders naar de Rotterdamse haven, en wat bleek? Het ene Tankschip na het andere bracht ladingen olie naar Rotterdam. Nou ja, in de diverse oorlogen in Indonesi

 16. www.ilburg.nl avatar
  www.ilburg.nl

  Beste will,
  veel duidelijker kan bijna niet…het deugt voor den hond zijn klote niet..maar hoe nu verder?
  Dat is dichterbij ook best een vraagje wat aktualidinges is. Het recht van de sterkste? Het recht van de brutaalste? Het recht van de meerderheid waarbij de minderheid de pineut is? Het recht van de minderheid waardoor de meerderheid de pineut zal worre. Het recht van de bijdehandste..? Is ook geen best signaal voor de wat minder met intellect bedeelde medeburger. Ik ben toch erg benieuwd naar uw ultieme staatsvorm. Mischien een Deocratie (red. hietdahzo?) Maar dan moeten we het wel weer eens worden welke Theo, sorry Deo (red. God) het gaat worre. Gaan we daarover stemmen; democratie? Of wordt die gedicteerd..dictatuur? Of hebben we daar een soort subcultus voor die dwingend voorschrijft (red. vaak stiekum)..bureaucratie? Of zoeken we toch binnen de familie en zo..nepotisme. Ik ben benieuwd Will. Er zijn nog wel een paar ismes en cratien maar laten we het even hierbij houden, dan zien we wat later wel verder.
  Gemaakte fouten oplepelen ver nadat de moeilijke beslissingen genomen moesten worden is niet echt moeilijk. Het, wat bleek, verbleekt een beetje als het zo ver achteraf komt. Beslissingen moeten genomen worden op het moment dat de vraag manifest wordt. Niet 40 jaar later. Bleek is echt ..bleek (als in kleurloos) in jouw context.
  Groetjes,
  Theo