Geplaatst

Genaaid worden

Nu het op TilburgZ gebruik wordt om over neuken te orakelen en te dichten (notabene ook door onze ´stadsdichter´) zal ik het ook eens over naaien hebben. Om precies te zijn over ondernemers die genaaid worden door de gemeente Tilburg (We zijn er weer). Aan de winkel GOODS4YOU-Tilburg aan de Schouwburgring hangt sinds kort deze poster. Uitbater Guus van Limbergen van GOODS4YOU is vrij stellig: “De politiek” is de keiharde en enige oorzaak dat wij onze serviceauto moesten wegdoen en daarmee onze dienstverlening hebben moeten inkrimpen. Niet van deze tijd ! Uiteraard voel je zoiets ook in je omzet….”

Al met al geen reclame voor de Tilburgse politiek. Guus: ´De Gemeentepolitiek is onweerlegbaar de enige schuldige. Omdat alle vergunningen werden ingetrokken (bij ons 2) konden wij o.a. onze bestelauto niet meer hier achter ons pand parkeren.In de parkeergarage zetten is geen optie, dat kost vééél te veel tijd om hem er telkens uit te halen en terug te zetten. Bovendien moeten we dan ook nog eens hierachter ergens zien te parkeren om spullen uit/in te laden. Laad/losvak is dikwijls niet beschikbaar en bovendien krijg je een boete van € 70,- als je er niet snel genoeg (10 min.) weg bent !

Die 2 parkeervergunningen waren voor ons indertijd dan ook een vestigingsvoorwaarde. Zo gauw we kunnen zijn we hier weg en krimpen we in. We hebben dan 4-5 fulltimers en 2 parttimers minder nodig, die gaan er dan uit! Ben op 2 hoorzittingen geweest maar ze hebben er gewoon sch… aan.´

Maar eerlijk is eerlijk: de TVP fractie heeft zich wel sterk gemaakt voor de ondernemers. Dat zijn ook mensen Sandra Franken!

Alle berichten van deze auteur

Reacties

4 reacties op “Genaaid worden”

 1. Cees avatar
  Cees

  Er zit toch ook geen enkel raadslid of wethouder met een beetje feeling voor ondernemers. Die zijn gewoon vogelvrij in dit dorp!

 2. Mark Hilgers avatar
  Mark Hilgers

  Goods4You? Is dat niet dat pandjeshuis op de Schouwburgring? Die profiteert van de huidige economische crisis en de daaraan verbonden maatschappelijke problemen in de laagste inkomensgroepen. Die aan de voorkant mooi weer spelen en artikelen verkopen, maar aan de achterkant inkopen tegen lagere prijzen, waar de honden geen brood van lusten. Is het dat, want dan heb ik het goed begrepen.

 3. Arjen avatar
  Arjen

  Zal wel zijn Mark. Dat doet de gemeentelijke organisatie toch ook?

 4. gjamh avatar
  gjamh

  Tis hier altijd wel wat in Tilbabwe;(( #schijnheiligheid ten top die politiek!