Geplaatst

Ronkend secretariaat weet het al

Wat moet je tegenwoordig denken van het secretariaat aan het Reitseplein te Tilburg? Prachtige bomen weggemaaid om het zicht op het Kamer van Koophandel-gebouw te verbeteren (nou ja???). Het plaatsen van een social sofa als herinnering aan een reis naar China. Het organiseren van een reis naar Londen om het idee van een mega-mall tussen de oren van sommige raadsleden te krijgen.

En nu weer een persbericht van de BZW met volop propaganda: de Mall moet er komen volgens sommigen, maar dat idee moet blijkbaar nog in de samenleving gemasseerd worden. De BZW doet al een uitspraak PRO de mall VOORDAT ze de cijfers van het onderzoekje heeft ontvangen. Is dat raar of is dat niet raar?

Hieronder het persbericht van het ronkende secretariaat aan het Reitseplein:

BZW positief over initiatief Mall Tilburg

Bovenregionale aantrekkingskracht, stijging van de werkgelegenheid en versterking van de Midden-Brabantse economische structuur. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging zich positief uitspreekt over de komst van een Mall Tilburg.

"Met belangstelling zullen we komende week kennis nemen van de rapporten die de gemeente Tilburg en de ontwikkelaar hebben laten maken’ aldus voorzitter Erik Kamps. ‘Voor de BZW staat nu echter al vast dat wij met de komst van een Mall, Tilburg maar vooral de hele regio Midden-Brabant verder op de kaart kunnen zetten. Kijk naar de effecten die de komst van bijvoorbeeld de Efteling voor onze regio heeft betekend. Door toevoeging van nog een extra publiekstrekker kunnen we onze bovenregionale functie verder uitbouwen en dit komt het economisch klimaat en de werkgelegenheid zeker ten goede. De combinatie met horeca en toerisme is een logische en versterkt de ambities om in ons gebied een leisure-boulevard te ontwikkelen. Mall Tilburg zal voor de regio Midden-Brabant een grote impuls kunnen betekenen’.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Ronkend secretariaat weet het al”

 1. chris avatar
  chris

  Onderzoekjes dienen louter ter manipulatie van de publieke opinie. Schandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig.

 2. avatar
  Anoniem

  Chris, je hebt drie aaa's minder gebruikt dan de vorige keer. 😀