Geplaatst

Verschil moet er zijn: 4-1

Afgelopen week werd de raadsvergadering van de traditionele maandag verplaatst naar woensdag. De reden was dat burgemeester Vreeman persoonlijk de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Italië in gastland Zwitserland wilde bijwonen.

Gisteren moest de bezorger van de Diamantgroep echter exact tijdens de wedstrijd Nederland-Frankrijk de raadspost bezorgen aan de raadsleden. En geen minuut ervoor of erna! We hebben de aardig bezorger maar even binnen uitgenodigd voor de tweede helft. Die gaf meer reden tot juichen dan die dikke envelop.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

3 reacties op “Verschil moet er zijn: 4-1”

 1. chris avatar
  chris

  Schandaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig. Wat is dat overigens voor een oranje worst met 'Holland'?

 2. Hein van der Schoot avatar
  Hein van der Schoot

  Is toch prima geregeld zo? Kan de burgemeester er even lekker tussen uit.
  Gelukkig ben je met het vliegtuig zo in Zwitserland en weer terug. Fijn ook dat Eindhoven Airport slechts op een steenworp afstand van Tilburg ligt. Kost wel een hoop kerosine, al die pretvluchten, maar tegen de tijd dat de olie op is hebben we in Tilburg vast en zeker h

 3. snelheidsduivel avatar
  snelheidsduivel

  ik werk me te barsten en wacht al jaren op een dikke envelop van mijn baas maar ik moet wachten tot sint juttemis.

  Kan daar iemand iets aan doen ?

  van de PvdA verwacht ik niets want die hebben het niet over arbeiders

  Die A staat voor armoede, allochtoon,steuntrekkers en meer van dat soort lui

  Kan de LST iets voor me betekenen ?