Geplaatst

reeshof royaal

Vorig jaar was het koninginnedagfeestje in de Reeshof een groot succes dankzij de inspanningen van vele vrijwilligers. Ook dit jaar deed Reeshof Royaal niet onder voor het ‘officiële’ oranje-feestje in het Leijpark. Op gemeentelijke subsidie hoeft de Reeshof-versie niet te rekenen.

De organisatie was vorig jaar zo vriendelijk om mij een onderscheiding toe te kennen: het ‘zilveren eendje’ voor mijn inzet voor de wijk. (Een eendje omdat eenden de meest voorkomende vogels zijn in de Reeshofse wateren) Dit jaar ging de eer naar wijkwethouder Jan Hamming. Er was echter één klein probleempje: de juwelier had t eendje niet geleverd. De organisatie (familie Van Beurden, Henk Verhoeven en anderen) verzocht mij dan ook vriendelijk om mijn eendje even uit te lenen voor de ceremonie. Dus Jan Hamming loopt zomaar rond met mijn eend. Gelukkig heb ik nu dus de zijne waardoor ik er dus letterlijk aan de haal ga met de eer van PvdA-wethouder Jan Hamming. Of ik daar als voormalig raadslid van de Lijst Smolders Tilburg geen pijn op mijn borst van krijg? Een beetje wel ja, want de speld van Hammings eendje is aanmerkelijk langer dan van mijn eigen eendje. We moeten toch eens ruilen Jan!

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “reeshof royaal”

  1. Tom Pijnenburg avatar
    Tom Pijnenburg

    jij dacht ik zet me zelf maar eens in de schijnwerpers 😉

  2. arjen avatar
    arjen

    Ik dacht dat ik Jan Hamming in de schijnwerpers zette.