Geplaatst

Er plakt een luchtje aan die poster

PvdA-wethouder Jan Hamming is blij met zijn eigen poster. Maar dat mag natuurlijk niet de reden zijn, waarom ons maagdelijk witte sneeuwlandschap zo betreden ‘moet worden’ om daar die portretten te poten. En vooral nabij Tilburg-Noord waar zich een hoge concentratie PvdA-ers ophoudt. In ieder geval één van hen is blijkbaar "overijverig geweest". Volgens Hamming duiktie (Hamming dus) er onmiddellijk in,… .

Op zich een merkwaardige uitspraak……. hij heeft ze immers ZELF opgehangen (zie foto)

De LST heeft er inmiddels schriftelijke vragen over gesteld. Zo VEEL posters hangen, en zo dicht bij de Hasseltrotonde en zo ver voor de verkiezingen. Het mag gewoon niet. Volgende keer bij het strooien, ook die illegale plak ……opzouten.

Alle berichten van deze auteur