Geplaatst

Stadsgedicht: Tilburg lacht

Tilburg, maak je toekomst niet bloedrood!

Wandelen in het park, wat een groene pracht:

Vier bestuurders weg, hun ambitie te groot.

Geloof je echt in roddel en achterklap?

Tilburg, wees jezelf en vertrouw op eigen kracht-

immers: draait nu werkelijk alles om stadsdichterschap?

 

Op de foto: van voormalig stadsdichter Nick mocht ik het plaatje van de kruisgang niet meer gebruiken (en is gewist door de webmaster) omdat er ‘rechten’van de cartoonist op zouden gelden (EN DAT TERWIJL VOLGENS HEM DIE KRUISGANG ZWAAR UITVERGROOT LANGS DE CITYRING IN DE OPENBARE RUIMTE MOEST KOMEN HANGEN!!!!!!!!!!!!!!) Vandaar dat ik nu een ander fotootje gebruik.

Ook kunstenaar Ivo van Leeuwen heeft nu bezwaar gemaakt tegen de plaatsing vd foto van Nick de Swarth. Dus ik plaats nu weer wat anders (ik hoop echt zo dat ik niemand beledig)

Alle berichten van deze auteur