Geplaatst

Henk Kuiper moet blijven

Natuurlijk moet je blijven Henk Kuiper. Overigens sprak Marjo Frenk ook over mij de ban uit: "Het is toch niet de bedoeling dat Arjen Roos en Henk Kuipers hier de dienst uitmaken (op TilburgZ) schreef ze en prompt daarna draaide webmaster Tom Pijnenburg de reactieknoppen uit. Dus gewoon doorgaan…… we laten ons niet wegzetten.

Op het bovenstaande kreeg ik de volgende reactie van Aldert vd Burg van de Tilburgse Koerier: "Hoi Arjen,   Fijne vakantie gehad? In je laatste column voor TilburgZ schrijf je: ‘Overigens sprak Marjo Frenk ook over mij de ban uit: "Het is toch niet de bedoeling dat Arjen Roos en Henk Kuipers hier de dienst uitmaken (op TilburgZ) schreef ze en prompt daarna draaide webmaster Tom Pijnenburg de reactieknoppen uit.’ Dit is onjuist. Tom kwam begin juli tot zijn merkwaardige besluit toen hij van mij de wind van voren kreeg, nadat hij in zijn reacties onder mijn column Hetze tegen Hans Smolders? allerlei onzin had uitgekraamd. Kun je dit nog rectificeren of iets dergelijks?   Groet,   Aldert

Bij deze dus Aldert. (Naar mijn idee was t meer een optelsom van factoren en is Tom door GL en de Pvda verzocht het op deze website onmogelijk te maken om te reageren dus om alle twijfelachtige ‘eer’ nu aan Aldert toe te wuiven… ik weet t niet) 

Alle berichten van deze auteur