Geplaatst

Nadat eerder Marjo Frenk van GroenLinks niet meer wilde meewerken aan de weblogs op TilburgZ en webmaster Tom Pijnenburg ingreep in de discussie onder de bijdrage van Aldert vd Burg van de Tilburgse Koerier over de hetze tegen Hans Smolders…..heeft webmaster Tom Pijnenburg nu eenzijdig de stekker er uit getrokken; daardoor is het niet meer mogelijk om te reageren op de politieke columns. Buitengewoon jammer en kwalijk voor de democratie in onze stad en bijzonder teleurstellend voor al die mensen die hier altijd zo enthousiast reageren op onze bijdragen.

Het is helaas alleen nog maar mogelijk om reacties te plaatsen bij de stukjes van onze plaatselijke bioloog en wel of niet gekozen stadsdichters als Cees van Raak of Jasper Mikkers (of is het MiSSers?).

Om die reden wil ik trouwe lezers van TilburgZ oproepen om toch te reagerende op deze column. Helaas moet ik dan wel alle reacties handmatig op de site zetten, maar wellicht is het de moeite waard. De LST wil de democratie terug op deze site en wil niet verzuipen in de linkse censuur!!

Reacties

2 reacties op “De mond gesnoerd!”

 1. chris avatar
  chris

  Het is weer schandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig

 2. Ilburg Theo avatar
  Ilburg Theo

  Tsja, vooruit dan
  1-2-3 test-3-2-1 testerdetest- liesje leerde lotje lopen langs de lange Lindelaan-1-2-3-Mary had a klein lammetje,….??

  antwoord Arjen Roos
  Deze reactie wordt dus niet automatisch geplaatst, maar moet ik handmatig bevestigen. Een heel tijdrovend gedoe!