Geplaatst

Victorie: voorlopig (?) geen kap esdoorns!

Een onfrisse discussie is het geworden onder mijn stukje over de esdoorns in de Slot Loevesteinstraat. Zelfs Pvda-raadslid Tine van de Weyer kwam zich hoogstpersoonlijk mengen in de discussie met allerlei valse beschuldigingen aan het adres van de LST. Alsof het aan de LST ligt dat er regelmatig prachtige stukjes Tilburg worden weggezaagd, zoals recent nog op de Vijfsprong!

Maar dankzij de LST worden de dertig grote, kerngezonde esdoorns in de Reit voorlopig niet gekapt. Alle werkzaamheden zijn opgeschort en de bewoners krijgen vandaag een brief van de gemeente met het goede nieuws. Laten we hopen dat van uitstel ook afstel komt!

Alle berichten van deze auteur

Reacties

5 reacties op “Victorie: voorlopig (?) geen kap esdoorns!”

 1. chris avatar
  chris

  Heel goed LST! Nu maar te hopen dat ze die bomen niet alsnog uit nijd en kift omzagen!

 2. Aldert avatar
  Aldert

  Arjen, gefeliciteerd!

 3. arjen avatar
  arjen

  Bedankt Aldert, maar laten we de vlaggen niet te vroeg hijsen.

 4. Aldert avatar
  Aldert

  Ok

 5. cees verwey avatar
  cees verwey

  Proficiat