Geplaatst

Hiep hiep voor Louis

Zelf ben ik een beetje trots dat ik kan communiceren via een weblog. Natuurlijk: niets is moeilijk voor hen die willen. In de zeventiende eeuw noemde een clubje zich al zo: Nil volentibus arduum. Kunst zou zo zelfs nog tot grote hoogte kunnen stijgen. Maar toch: ik blijf me (terecht) een digibeet voelen. Hoe mooi is het dan, dat niet alleen de jongeling, maar ook de grijsaard dit medium weet te vinden. Dan schuilt in de grijsaard toch nog steeds de jongeling? Hoe mooi is het dan, dat je vandaag 83 wordt en een vaste bezoeker bent van de politieke weblogs en daar scherp van geest, maar mild van woord,regelmatig reageert. Een hiep, hiep hoera dus voor Louis Kouwenhoven. Ik hoop dat velen U zullen gelukwensen met deze dag. (Slingers ophangen in mijn tekst lukt nog niet)

Reacties

3 reacties op “Hiep hiep voor Louis”

 1. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte heer Degen, nou nou nou, ik voel me heel erg vereerd met en geroerd door deze bijdrage. Dank u wel voor deze bijzondere felicitatie! En dat u maar lang getuige mag zijn.
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven

 2. Sven Harteveld avatar
  Sven Harteveld

  Gefeliciteerd Louis

 3. Tine van de Weyer avatar
  Tine van de Weyer

  Meneer Kouwenhoven, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag, die door Deo kennelijk zeer is geVolenteerd.
  Dat we nog vaak mogen genieten van uw kritische kijk op Tilburg.
  Tine vd Weyer
  raadslid PvdA