Geplaatst

Gevonden op de CDA-site…

Hoewel het CDA vanzelfsprekend de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling alsmede bij het onderhoud van de op haar website verstrekte informatie kan het CDA niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en up-to-date is. CDA aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade die ontstaat als gevolg van gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie, behoudens opzet of grove nalatigheid van CDA.
 
De door CDA verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
Dat zouden ze ook eens in hun verkiezingsprogramma moeten publiceren…

Alle berichten van deze auteur

Reacties

21 reacties op “Gevonden op de CDA-site…”

 1. paul van est avatar
  paul van est

  Ik heb geen politieke voorkeur, het gaat mij om de inhoud! 1, nog 99 te gaan!

 2. www.ilburg.nl avatar
  www.ilburg.nl

  Stille nacht, heilige nacht hiero?
  Groetjes Johan,
  Theo.

 3. jaques avatar
  jaques

  Sssst, de herdertjes van het CDA slapen, heb ik uit bijna betrouwbare bron vernomen…

 4. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  en nu maar zoet naar bed en snaveltjes toe….

  wolliger gebruiksaanwijzing dan deze levert zelfs het foelelijke senseoapparaat niet

 5. Wereldburger avatar
  Wereldburger

  NIET GEVONDEN OP DE WEBSITE VAN DE SP

  Het is alweer 3 jaar geleden dat de SP haar verantwoording over de fractievergoeding heeft opgehoest.

  We missen de verantwoordingen van 2005, 2006 en 2007 nog.

 6. Dr. Dokter avatar
  Dr. Dokter

  En toen bleef het heel lang stil….
  Zijn die boekhoudingen soms al door de schredder geduwd?

 7. paul van est avatar
  paul van est

  Ik houd niet van cijfers, het gaat mij hier om politieke voorkeuren.

 8. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte heer Van den Hout, mag ik u van harte feliciteren met het deze week door u behaalde succes? U weet het, ik ben niet uw grootste fan, maar dit vind ik fantastisch. U spreekt van ‘een historisch moment’, maar voor mij is het ook een emotionele gebeurtenis. Dat ik dit nog mee mag maken; ik had er niet meer op durven hopen. Jammer dat het CDA buiten de boot gevallen, ik blijf erbij dat een combinatie van CDA en SP ook in Tilburg prachtige dingen had kunnen opleveren, maar ach, een mensch kan ook niet alles. Mag ik u veel succes wensen? En reken er maar op dat ik u

 9. arjen avatar
  arjen

  Fantastisch resultaat, Louis v K? Ook een fan van Adje? Ik had u toch wel wat intellectueler ingeschat.

 10. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte heer Arjen, het gaat niet aan om hier altijd en eeuwig een beetje negatief te zitten doen. En waarom bent u niet gezellig Koninginnedag aan het vieren? De heer Van den Hout heeft van mij op deze plek al vaak genoeg zijn portie gekregen. Uiteraard hou ik ook mijn hart vast als het gaat om de plannen voor het Midi Theater. Maar laat ons ook een keer blij wezen met een behaald resultaat, namelijk de SP in de coalitie van Tilburg. Ik durf te wedden dat u dat een maand geleden niet had durven dromen.
  Met positieve en uiteraard weer vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 11. arjen avatar
  arjen

  Koninginnedag vieren, in Tilburg-Centrum. Kom er net vandaan: giga-herrie bij het zogenaamde T-podium (weer die T..!!!) en house-stamppot op de Korte Heuvel.
  En inderdaad Louis, nachtmerries over nieuwe coalities met oud beleid heb ik vooralsnog niet gehad.
  Maar de Oranje-bitter staat klaar. We maken ons eigen feestje wel.

 12. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  Ik heb geweldig medelijden met al die verzuurde mensen die niet kunnen genieten van wat deze stad te bieden heeft. Heb me gisteren gelaafd aan een geweldig TilburgZingt. Zelden me zo happy gevoeld tussen alleen maar onbekende medeTilburgers: het was een compleet en prachtig feest. En vandaag het Koninginnefestival in de Hasselt: gezellig druk met alleen maar aardige mensen die wellicht niet wisten welke verantwoordelijkheid ik had bij het draaiend huis omn de hoek maar daar hadden we het ook ff niet over….

  Ik heb er gewoon met veel plezier twee overhemden, 3 kleine glaasjes, een gietijzeren pan, een pyrexmaatbeker en een hondenkussen kunnen scoren. En passant mijn zusje ook nog de prachtige verbouwing van De Poorten laten zien. en me vergaapt aan de mooie kachels bij Harrie Brocken die in de verbouwingsaanbieding waren.
  En tenslotte een bos rode rozen om morgen op het graf van Bart van Pelt te leggen, de man die in de vijftiger jaren enorm veel voor de arbeiders in Tilburg heeft betekend en die op de kop af 50 jaar geleden in 1958 is overleden.

 13. arjen avatar
  arjen

  Tine, ik heb ook enorm veel medelijden met al die verkalkte types die Tilburg steeds menen op de kaart te moeten zetten en niet kunnen genieten van al dat moois dat de stad en omgeving al heeft.
  De klassieke oranjefeesten in de Hasselt en Korvel behoren daartoe. En recenter inderdaad Tlburg Zingt. Vroeger ook Festipet in Udenhout voordat de subsidiekraan dicht ging. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar MAG ik house op de Korte Heuvel bagger vinden? Als anderen daar plezier aan beleven.. het is ze van harte gegund.

 14. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte mevrouw Van de Weyert, nu moet ik het toch echt opnemen voor de heer Arjen. Vandaag voelde ik me lichamelijk voor mijn doen zeer goed, dus mijn zoon en schoondochter haalden me vandaag op om even een kijkje te nemen in het centrum. Nou, ik kan u zeggen dat we meteen weer terug zijn gegaan. Want inderdaad, wat een herrie! Waar is dat nu voor nodig? Is dat om onze gedachten te overschreeuwen, zodat we de confrontatie met die gedachten niet aan hoeven te gaan? Dat is namelijk wel mijn theorie. Ik vond het vreselijk, die muziek. Is dat nu het resultaat van de inzet van de door u zo geroemde evenementenwethouder Hans Janssen? Of ben ik nu te cynisch?
  Ik ben wel blij voor u dat u leuke koopjes hebt kunnen doen op de braderie in de Hasselt en dat u lekker hebt gezongen en dergelijke. Zult u de pan, de glaasjes en de maatbeker eerst wel goed afwassen? 'Je weet nooit of er muizen in gezeten hebben', zou mijn moeder zaliger zeggen.
  Hoe zit het trouwens met die grafrechten van de heer Van Pelt? Heeft de PvdA die nu al betaald? Want voor je 't weet, staat u morgen in een lege kuil te koekeloeren. Hoewel hij mijn politicus niet is, had de heer Smolders daar natuurlijk wel een punt met zijn kritiek op de PvdA.
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 15. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  @arjen en louis,
  ik denk dat ik m

 16. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Ho even, geachte mevrouw Van de Weyert, nu dreigt er een vervelend misverstand te ontstaan! Hoe komt u erbij dat de heer Van Pelt door mij verguisd zou zijn? Ik heb juist zeer veel respect voor de verdiensten van deze vakbondsman, die ik ooit, in een donkergrijs verleden, zelfs persoonlijk de hand heb mogen schudden! Was u op het verkeerde been gezet doordat ik de heer Smolders erbij haalde? Ik denk het! Ik had moeten schrijven: Hoewel de heer Smolders mijn politicus niet is, had hij natuurlijk wel…' Enzovoorts. Smolders is dus niet mijn politicus, hoewel ik wel het nodige respect voor deze oud-chauffeur heb (maar dit terzijde). Mijn welgemeende excuses voor de verwarring die ik op deze plek heb veroorzaakt!
  Met nederige groet, Louis Kouwenhoven.

 17. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  Ah, Louis, dan is alles weer opgelost. Wat zou ik het leuk vinden morgenavond met u een dansje te mogen wagen. Hoeft niet house, ben ik evenmin als u in Thouse. En in de klassieke varianten ben ik ook niet best, alleen maar voor de gezelligheid. U weet het adres: Hall of Fame, het is volgens mij bij u om de hoek, dus dat moet in elk geval wel lukken….Heeft u geen gelegenheid? Dan misschien een volgende keer.

 18. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte mevrouw Van de Weyert, nu wordt u toch wel erg vrijpostig! Gelukkig kan ik het goed van u hebben, zeer goed zelfs. Ik ben dan ook van plan om morgen te komen, als ik me lekker voel tenminste. Want vergeet niet dat ik D.V. op 29 mei alweer 84 jaar word. Maar goed, laten we niet te veel kletsen op deze plek, want anders begint de heer Van den Hout weer te mekkeren dat hij dat niet wil hebben. Weet u nog, de vorige keer? Daarom hopelijk tot morgen!
  Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven.

 19. tine van de weyer avatar
  tine van de weyer

  @louis,
  excusez, mon cher ami, mocht ik te vrijpostig overkomen, dat was geesnszins mijn bedloeling. Ik zla en decent kleedje dragen morgenavond, weliswaar meee mooie roos! Ik zal u niet in bekoring brengen,
  En vwb vriend Johan: volgens mij verkneukelt hij zich met de gedachte dat u en ik samen de beentjes van de vloer ………….

 20. Louis Kouwenhoven avatar
  Louis Kouwenhoven

  Geachte mevrouw Van de Weyert, u weet het weer mooi te formuleren! En van uw kleding zal ik geen punt maken.
  Uw nieuwe vriend in het college zal inderdaad geen problemen hebben met deze conversatie nu hij politiek aan uw kant staat. Politiek is een raar ding.
  Met vriendelijke groet, en hopelijk tot vanavond, Louis Kouwenhoven.

 21. paul van est avatar
  paul van est

  Ook leuk vanavond is
  De eerste kunstaan lenterevue
  Halte kunstmaan, Stedekestraat 72

  Werk aan de winkel!