Geplaatst

Tweehonderdduizend en méér!

“Tilburg Telt…” wordt de nieuwe campagne (€ 175.000,-) van de gemeente nu we 200.000 inwoners hebben. Mooie posters komen er in de stad te hangen die vertellen wat Tilburg zoal telt. Maar het college is weinig creatief: op elke poster tellen ze tot diezelfde tweehonderdduizend. Toch is er méér:

Alle berichten van deze auteur

Reacties

3 reacties op “Tweehonderdduizend en méér!”

 1. Maurits avatar
  Maurits

  Die laatste had beter kunnen zijn:

  TILBURG STEMT

  (T) WEG OP 7 MAART

  175000 euro ???? heeft tilburg geld over? hebben we geen problemen die nodig opgelost moeten worden. Blijkbaar is het belangrijker dat de uiterlijke schijn naar buiten de gemeente als oersaaie stad bevstigd wordt. in plaats om op de eerste plaats aan de eigen gemeentelijke inwoners te denken.

  Maurits ex Neerlands Welzijn medestander

 2. Wereldburger avatar
  Wereldburger

  Voorstel voor een nieuwe slogan voor Tilburg:

  "Tilburg … met een grote T"

  om aan te geven dat we vanaf nu een echte stad zijn, en met de grote jongens mee mogen doen.

  Nu nog wat echte grotestadsproblemen en een populistenkliek in de gemeenteraad en we horen er helemaal bij.

 3. Richie avatar
  Richie

  Wie zegt dat we een zoals wereldburger het noemt een "echte stad"willen zijn.

  Refereert hij dan aan de steden en de problematiek van de randstad? Nee dat hoeft echt niet. Trouwens het zo juist goed zijn een populist in de raad. Weet je wel wat een populist is of roep je dat omdat het eigenlijk een vreemde en niet de gebruikelijke betekenis meer heeft. Net als dat een regent een bestuurder is en niet……………….
  Is een populist een volksvertegenwoordiger die vertegenwoordigd wat het volk wil en wil horen. Een goede zaak eigenlijk. Beter als de huidige politiek die niet weten wat het volk zegt en wil en dus ook het volk niet kan vertegenwoordigen.