Geplaatst

Oppositie gezamenlijk in de aanval

De oppositiepartijen SP, LST en VVD dienen vandaag een gezamenlijk initiatiefvoorstel in over de Cityring en de Heuvel. De coalitie heeft beloofd serieus naar voorstellen van de raad te zullen kijken. Nou, kunnen ze meteen aan de slag! Wel historisch, dat deze drie partijen het eens zijn geworden over zo´n groot infrastructuurproject. Dat laat in ieder geval zien dat je niet in het college hoeft te zitten om slagvaardig voor de stad aan de gang te gaan. Maar hoe zullen PvdA, CDA en GroenLinks reageren…?

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Oppositie gezamenlijk in de aanval”

  1. duffie avatar
    duffie

    kiezersbedrog! dicht is dicht. en niet een beetje open!

  2. Johan van den Hout avatar
    Johan van den Hout

    Na vijf (!) pogingen tot een ander plan en een referendum was het nu kiezen of delen: