Geplaatst

Respect

Geert Naaijkens treedt af als fractievoorzitter van de VVD. Geen eenvoudige stap, maar wel eentje die respect afdwingt.

De VVD verloor fors bij de verkiezingen en kan daarom ook niet meedoen in het college. Naaijkens is daar politiek verantwoordelijk voor en neemt die verantwoordelijkheid ook. Geen kwestie van schuld, maar van zuivere politiek, kom daar nog maar eens om in deze tijd. Daar kunnen sommigen nog wat van leren.

Ik wil geen namen noemen, maar je zou toch maar van vier naar één zetel zijn gekelderd of de meest historische nederlaag van je partij in Tilburg hebben meegemaakt als lijsttrekker…

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Respect”

 1. Nescio avatar
  Nescio

  Johan,
  Nog een jaar en dan kan Elske tot aan haar pensioen wachtgeld innen….

 2. Pieter Degen avatar
  Pieter Degen

  Gezien mijn achternaam zal mijn politieke kleur in Tilburg u niet verassen.
  Bij het al dan niet aftreden als lijsttrekker van een partij speelt er natuurlijk meer dan het verlies bij de verkiezingen sec. De vraag is natuurlijk of het verlies aan de lijsttrekker is te wijten. Bovendien lijkt het mij niet altijd een goede zaak voor de partij zelf om ineens van koers te veranderen, en zo misschien een chaos te cre