Geplaatst

Einde oefening Neerlands Welzijn

Sven Harteveld van Neerlands Welzijn heeft de stekker eruit getrokken en doet alsnog niet mee aan de verkiezingen. Wel jammer, want met hem viel tenminste te discussieren.

In tegenstelling tot een hoop anderen liet hij in ieder geval van zich horen, en met concrete zaken voor gewone mensen. Kom daar nog maar eens om in de politiek. Op 11 januari vroeg ik Sven nog ‘Waaróm een Neerlands Welzijn oprichten als er al een SP bestaat met zóveel overeenkomsten?!’. Ik steun van harte zijn oproep om op 7 maart "te stemmen met je hart, je geweten en je geheugen".

Alle berichten van deze auteur

Reacties

9 reacties op “Einde oefening Neerlands Welzijn”

 1. Sven Harteveld avatar
  Sven Harteveld

  Dat was wederzijds Johan.
  Het was echter niet 11 maart dat je het vroeg maar 11 januari.(hahaha) Weet je ook het antwoord nog?

  Maar de stekker is alleen uit de deelname op 7 maart. Ik ga nu in alle rust verder bouwen aan Neerlands Welzijn. Ook zal ik tuurlijk wel mee blijven discuseren op deze site. Maar niet meer als lijsttrekker voor 7 maart.

  Maar:

  STEM MET JE HART, JE GEWETEN EN JE GEHEUGEN.
  Maar kom elk geval stemmen.

 2. Maurits (Svenfan) avatar
  Maurits (Svenfan)

  Da's Jammer. Hij was een aanwinst geweest. Uit zijn stukken kon je de betrokkenheid met zijn medemens,en woonplaats en zijn sociale gedachtegoed gewoon voelen.

  Ik hoop dat hij hier wel blijft posten. Die openheid en eerlijkheid die hij tentoon spreiden kan nog veel huichelaars onder de regenten eenheidsworst ontmaskeren.

  Benieuwd of nu de andere lijsttrekkers wel eindelijk inhoudelijk gaan posten en standpunten uitdragen, waar hij zo'n duidelijk voorbeeld van gaf. Dit huichelachtige niet post beleid die je buiten de sp en Neerlands welzijn om ziet, bevorderd niet het gevoel van openheid naar die partijen toe.

  Ik wil hierbij ook zijn oproep steunen!
  Te stemmen met je hart, je geweten en je geheugen.
  In combinatie met zijn verkiezingsslogan:
  De Tilburgse samenleving daar hoor JIJ ook bij.(laat uw stem horen op 7 maart 2006)

 3. Linda avatar
  Linda

  Eeuwig zonde!

  Zal hem wel blijven volgen op zijn web-log.
  (neerlandswelzijn.web-log.nl)

 4. Frits uit Tilburg avatar
  Frits uit Tilburg

  Ik zal die sociale populist missen.
  Hij durfde ten miste zijn gedachtegoed en punten te posten en te verdedigen. Een zeldzame openheid.

 5. Claudia avatar
  Claudia

  Ik kom wel niet uit de gemeente maar ik vond zijn stukjes een aanwinst. Inderdaad zoals Johan van de Hout al vermeld,met concrete zaken voor gewone mensen. Hij was er 1 van ons. Wat de gehele rede was van de stekker eruit trekken zullen we waarschijnelijk niet te weten komen. Maar ik ben blij dat hij aangeeft door te gaan met Neerlands Welzijn. Of zoals hij ook aangaf samen te gaan met een andere partij.

  Sven Mag Ik 1 Tip Geven. Doe Dat Alleen Als Je Vast Mag Houden Aan Je Gedachtengoed. Ga Anders Gewoon Verder En Probeer Het Over 4 Jaar Weer.

 6. Gerrit avatar
  Gerrit

  1 weg nog 12 te gaan.
  Goed voorbeeld doet volgen!
  Dit is grofweg gezegd.
  Eigelijk moet het zijn helaas 1 nieuwe weg terwijl de 10 oude zittende volks mening vreemde partijen hadden moeten gaan

  Sven.H was simpel van woord maar wel duidelijk. Was de rest van die politieke stoelverwarmende verziekte elite dat ook maar. Jammer dat Sven.H niet uit Goirle kwam. Maar zo heeft iedereen wel zijn fouten.

 7. Achmed from udenthou avatar
  Achmed from udenthou

  What's up men? De hoop op welzijn vervliegt.

 8. jan de kruikenzeiker avatar
  jan de kruikenzeiker

  Ik las net dat waneer sven genoeg steun extern krijgt doormiddel van ondersteuningsverklaringen. Vrijdag middag. Hij weer even ademtijd krijgt en nog altijd in de race kan blijven. Ja hij zal het dan niet makkelijk krijgen aangezien zijn werkelijke medestanders door hoe hij het zelf noemt "externe druk" gestopt zijn maar hij kan dan wel meedoen. Het kan niet zo zijn dat iemand stopt omdat door externe druk de deelname onmogelijk wordt gemaakt.

  Zijn e-mail adres die op tilburg zeikt stond is
  neerlandswelzijn@hotmail.com

  Dus iedereen die wil dat Sven met Neerlands Welzijn door kan gaan, ook van de bestaande partijen, zelfs die mensen kunnen een ondersteuningsverklaring afgeven. Dus Johan wie houd je tegen laat al je SP mensen van de lijst maar zo'n verklaring afleggen. En Sven kan aan de eerste verplichtingen voldoen. Stadswinkel centrum is vrijdag geopend vanaf 13.00 uur!
  En jij hebt je leuke discusies terug.

  Mail massaal!!!!!!!!!! Steun Sven Met neerlands welzijn. Leg samen met hem morgen die verklaringen af.

  nog een keer het e-mail adres:

  neerlandswelzijn@hotmail.com

 9. Sven Harteveld avatar
  Sven Harteveld

  Ik blijf op deze en andere site's posten om het gedachtegoed van NEERLANDS WELZIJN uit te dragen. Mede om meer bekendheid te krijgen van waaruit ik de partij weer op kan bouwen. En de achtergronden die tot bepaalde programma punten van de andere partijen, in hoeverre de lijsttrekkers die al durven te plaatsen te proberen te achterhalen of om duidelijk te maken wat een onzin het is. Ook om te zien of het niet gewoon een punt is om een punt te maken.

  1 ding is al duidelijk ondanks dat de partijen graag internet willen om te chatten tijdens hun vergaderingen, weten ze blijkbaar weinig van dit medium. Men zou hier gaan discuseren maar kijk eens wat de meeste lijsttrekkers hebben gepost?
  Bar weinig de VVD heeft zelfs niets te melden. Zegt dat iets over hun programma? Je zou het haast denken.

  Wel wil ik hier en nu bekend maken dat ik 48 uur voor de opening van de stembussen hier en ook op andere site's (dus ook op mijn web-log) een stemadvies voor 1 bepaalde partij zal geven.(dit zal de partij zijn die met zijn punten het dichtst bij mijn gedachtegoed staat)

  Sven Harteveld http://neerlandswelzijn.web-log.nl