Geplaatst

Nieuwjaarsborrel

Gisteren hield de SP – volgens mij voor het eerst – een nieuwjaarsborrel. In het café of kantine van de Hall of Fame. Errug gezellig, heel veel mensen en voor herhaling vatbaar dus.Nou blijkt het traditie dat de lijsttrekker of fractievoorzitter op zo’n receptie een half uur lang een verhaal afsteekt over hoe hij of zij Tilburg zou verbouwen als die de kans kreeg. Hebben wij niet zo’n zin in, lange speeches laten we over aan Vreeman en Castro, op een receptie kletsen wij liever met elkaar (en drinken wat). Onze afdelingsvoorzitter is juist doortastend en efficiënt en hield dus een kort en gezellig toespraakje. Waarin ze onder anderen zei níet in te gaan op de uitnodiging van GroenLinks en PvdA om ons te verloven (in politieke termen: een lijstverbinding aan te gaan) zolang zij nog met het CDA getrouwd zijn. Aardig detail was wel dat de aanwezige fractievoorzitter van de PvdA nog niet eens wist dat ze dat gevraagd hadden! Haha, communicatiefoutje?

Alle berichten van deze auteur