Geplaatst

schaamteloos hypocriete campagne over rug van armen

Hé, dacht het CDA inene, er zijn blijkbaar tóch armen in Tilburg! Jaja, zei de PvdA, dat wisten wij al lang en wij gaan die arme mensen helpen! Wat gebeuren er toch wonderlijke dingen zo vlak voor de verkiezingen. Je zou bijna willen dat er elke drie maanden verkiezingen waren…

Maar het is schaamteloos hypocriet van beiden om nu over de rug van armen in Tilburg een verkiezingscampagne te gaan voeren. Vooral als deze partijen zélf al sinds jaar en dag verantwoordelijk zijn voor het beleid in Tilburg en om de beurt ook in Den Haag. De SP schreef een open brief aan beiden, en hoopt vooral dat de rest van de campagne met een beetje meer respect voor armen wordt gevoerd.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “schaamteloos hypocriete campagne over rug van armen”

 1. Maurits avatar
  Maurits

  een quote uit de openbrief van Johan v.d. Hout

  aar ook nog steeds als gevolg van het sloopbeleid van Paars. Uw beider partijen zijn verantwoordelijk voor jarenlang landelijk en gemeentelijk bestuur. Elkaar nu de tent uitvechten over de gevolgen van uw eigen beleid is schaamteloos en ongeloofwaardig. Zeker, bij verkiezingen moeten we naar de toekomst kijken, naar wat u van plan zegt te zijn voor de komende vier jaar. Maar het moet wel geloofwaardig blijven.
  – – – – – – – – – – –

  Johan laat ze toch lekker doen. Dat kost hun meer stemmen dan dat dat ze opleverd. Of ben je juist daarvoor bang? Waarom zouden die twee grote regenten partijen niet elkaar ongeloofwaardig mogen maken ten goede van de lachende derde! Wil je soms de machtsverhoudingen in takt laten? Waardoor we weer 4 jaar dezelfde eenheids soep krijgen te eten. Waarom wil je met alle geweld voorkomen
  dat deze verkiezingen vuurwerk geven? Dit had je ook al met de TWM gelden waar je de partijen via een raadsvergadering het zwijgen op wilden leggen over dat onderwerp.

  Kan ik daaruit concluderen dat SP alles bij het oude wil houden? want zo komt het wel over!

 2. Maurits avatar
  Maurits

  Quote van die TWM gelden die johan namens de SP schreef:

  Meteen na de eerste tekenen van dit kiezersbedrog schreef de SP een brief aan de raad om snel een procedure af te spreken over die watermiljoenen van de TWM, zodat niemand meer 10, 25 of 40 miljoen euro aan de kiezers (want daar ging het om) kon beloven.