Geplaatst

Blogbusters

Zo, het tweede weblog waar ik m’n ei kwijt kan, mooi zo! De SP was de eerste en nog steeds de enige partij die al lang een weblog heeft waar iedereen vrijelijk op kan reageren. En ik moet zeggen, dat werkt!

Hopelijk gaat het bij TilburgZ net zo hard, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Zojuist mijn tekst ingeleverd voor een stukje in de Tilburgse Koerier over wethouder Els Aarts (CDA). In 150 woorden mag elke lijsttrekker daar vertellen waarom ze moet ophoepelen. Veeeel te kort! Maar goed, in der Beschrenkung zeigt sich der Meister zullen we maar zeggen. Betekent wel dat het af en toe kort door de bocht moet en er van dik hout planken gezaagd worden. Bij Els Aarts is dat overigens niet zo moeilijk, maar lees dát maar in de Tilburgse Koerier.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

4 reacties op “Blogbusters”

 1. Claudia avatar
  Claudia

  Helaas moet ik uw uit de droom helpen mr v.d.Hout.
  Niet alleen de SP heeft een web-log waarop je vrij mag en kan reageren mits binnen alle fatsoensregels.Wel klopt het waneer je zegt de SP is de enige van de zittende machthebbers in Tilburg met een open web-log. Maar dat is wat anders.

  Ook vind ik het jammer dat je meewerkt aan een stuk met de titel waarom moet die en die weg. Dat heeft weinig met inhoudelijke politiek te maken. Wel alles met moddergooien. Kom gewoon met je standpunten en leg daarnaast het beleid van de andere neer. Dan krijg je een mooi vergelijk op inhoud.

 2. Wereldburger avatar
  Wereldburger

  Ja vrijelijk reageren mocht wel, maar je kunt er wel afgeflikkerd worden. Dat heeft ondergetekende aan den lijve ervaren. Daarom geen content meer van deze kant aan de weblog van de SP. Laat de incrowd elkaar daar maar fijn op de schouders slaan. Die incrowd bestaat overigens bijna geheel uit eigen achterban, wedijverend om de meest politiek correcte (in SP-zin dan) opmerkingen te maken. Elk tegengeluid wordt er bot afgestraft, tot verwijdering van bijdragen toe. Ik hoop dat het hier beter gaat.

 3. Henny de Groot avatar
  Henny de Groot

  H

 4. )... avatar
  )…

  Wereldburger wil pas met de echte naam ondertekenen als iedereen dat fraudeloos moet doen. Het heeft ook niets met fatsoen te maken. Gewoon bang voor "Big brother". Kan toch?
  Verder heb ik respect voor het feit dat ik hier wel ben geplaatst. Zo gaat ie goed.