Geplaatst

Oppakken Smolders ‘wild west’

Het oppakken van Hans Smolders door de politie is volkomen wild west. Hij heeft ‘vertrouwelijke’ informatie uit het presidium naar buiten gelekt, en dat mag niet. Maar oppakken is buiten alle proporties en kan moeilijk anders uitgelegd worden als machtsvertoon.

Bij eerdere lekken uit het presidium zijn alle fractievoorzitters ondervraagd. Na een telefoontje werd een afspraak gemaakt met de politie, gesprekje van een half uur en klaar. Dat had nu ook gekund. Ik neem aan dat de fractie van de LST hierover snel een spoeddebat met de burgemeester aanvraagt, en in dat geval zal ik hem van harte steunen. Dit macho-gedoe moet snel afgelopen zijn, op deze manier wordt politiek in Tilburg volkomen belachelijk gemaakt.

zie ook: "Nog steeds kramp en spagaat over vertrouwelijke informatie"

 

 

Alle berichten van deze auteur

Reacties

3 reacties op “Oppakken Smolders ‘wild west’”

 1. Jaques avatar
  Jaques

  Yeah, nu weten we wie the good, the bad and the ugly zijn!

 2. Guus avatar
  Guus

  beetje zielig van vreeman

 3. Sven avatar
  Sven

  Dit wild west maakt de politiek inderdaad niet geloofwaardiger. In zoverre men nog een beetje vertrouwen had in de politiek.

  12 agenten? Belachelijk. en dan als je aangifte gaat doen krijg je te horen dat ze er weinig aan kunnen (willen) doen omdat ze er geen tijd voor hebben…………..