Geplaatst

Graven naar Tilburgse Middeleeuwen

Archeo- en andere logen,
zand erover, uit mijn ogen.
Laat rusten die tijd zo ordinair
zonder drupje Schrobbelèr,
zonder gebotteld urinezuur,
enig spoor van kruikenpiscultuur.

O kruikenzeikers, stop dat wrede
wroeten in zo’n ver verleden.
Stort stenen, asfalt, T beton
voor u stuit op put of regenton
niet alleen maar eeuwen oud,
maar mogelijk zelfs van lindehout!

Reacties

Eén reactie op “Graven naar Tilburgse Middeleeuwen”

  1. Ruevert avatar
    Ruevert

    Ik heb het. Het T syndroom is uitgevonden door de …logen van divers pluimage die het glazen huis van de Gemeente in een onontkoombare wurggreep hebben. Sterker nog, de IND heeft een speciaal MIST traject opgezet waardoor alle politici en ambtenaren gehersenspoeld door het leven gaan en alleen maar de Grote T kunnen verafgoden en dit als absolute waarheid ervaren.
    Waar heb ik dit eerder gehoord, in de tijd dat ik misdienaar was en de wel heel aanhankelijke kapelaan in woord en strelingen het Grote Woord van de B. probeerde over te brengen. De tekst die gelijkenis toont met het Grote T. schandaal is mij helaas ontschoten.