Geplaatst

Een prachtig nieuw jaar!

Ik ben fan van Henk Kuiper, zo begint warempel op deze website het nieuwe jaar voor mij met openlijke steun en bijval. Henk overdrijft niet, maar heeft gewoon gelijk, lees ik zelfs! En dat zegt nota bene een raadslid van de LST!!
Dat is helemaal een geweldig begin van een prachtig nieuw jaar! Want met wat voor adhesiebetuigingen moeten andere partijen dan wel niet komen als zelfs de volgens menigeen zo abjecte LST het opneemt voor Henk Kuiper!

"LST wat moet je ermee", zo staat hier al weken op de openingspagina, maar dat moet nu dus snel worden vervangen door titels als: "Wij zijn het nog veel meer eens met Henk", "Wij zijn pas écht fan van Henk Kuiper". Want anders stemmen Tilburgers straks natuurlijk toch op de LST. En dat was nou net niet de bedoeling van het stukje "LST wat moet je ermee". Kortom: 2010 wordt een prachtig nieuw jaar vol duidelijkheid en antwoorden.

Voor ik in dit verkiezingsjaar mijn stem ga uitbrengen wil ik het natuurlijk ook zelf precies weten: in welke mate is Groenlinks nog veel meer fan van Henk Kuiper dan de LST? En in welke extra mate word ik veel meer nog gesteund door SP, CDA, PvdA, VVD? En wat vinden die partijen van de door mij hier de afgelopen jaren onder de aandacht gebrachte zaken? Dáár gaat het om. Wat vinden onze politici van moties die gewoon niet worden uitgevoerd en juist leiden tot gemeentelijke acties en campagnes voor precies het omgekeerde? Wat vinden ze van brieven waaruit op het gemeentehuis hele pagina’s als ‘niet bespreekbaar’ worden achtergehouden? Wat vinden ze van het feit dat alarmerende brieven over corruptie gewoon niet beantwoord worden? Onbeantwoord is zelfs nog steeds een 36 pagina’s tellende, onthutsende analyse van gemeentelijke campagnepraktijken en daarover gerezen vragen van 5 december 2004! Nu al meer dan vijf jaar geleden dus! En nog steeds geen enkele reactie, laat staan serieus antwoord. En wat vinden onze politici van het feit dat nu weer op de schokkende en hier in (1)  (2)  (3)  (4)  (5)  (6)  (7)  (8)  (9)  (10) afleveringen gepubliceerde brief van het Lindefonds een jaar later nog steeds geen enkele reactie is gekomen? En hoe denken onze politici over de in die brief aan de orde gestelde zaken en de daarop toen juist gevolgde verdere acties en praktijken? En wat is hun mening over de verdere wapenfeiten in het kader van citybranding T?

Nog voor de verkiezingen krijgen we dit jaar over alles duidelijkheid en op alles antwoord. Snel zullen we weten of we moeten kiezen voor het Marjoïsme, Arjenisme, Houtisme, de Loesje praktijk, het aantrekken van de Blaauwbroekriem of ons heil moeten zoeken in stemmen op Joost of CDA-sint Maarten. Ja, de reactieknop is hier weer opengezet! Hoera. Tom bedankt. Een prachtig begin van wat voor mij nu al een prachtig nieuw jaar is. En dat wens ik ook alle trouwe lezers van deze rubriek: een prachtig nieuw jaar vol erkenning, duidelijkheid en antwoorden op alle vragen.

Zie voor overzicht per onderwerp van eerdere stukjes:

‘Van Adje tot Lindeboom’
‘Van Mall tot Zot
‘Van Mall tot Zot (vervolg)’

Reacties

2 reacties op “Een prachtig nieuw jaar!”

  1. arjen avatar
    arjen

    Eens kijken of die reacties ook echt geplaatst worden.

  2. henk avatar
    henk

    Dit is nou ook overdreven. Nou werkt het weer veel te goed. De voorafgaande laatste reacties verschijnen nu ineens ook allemaal bij "laatste reacties".