Geplaatst

In Tilburg alleen nog shoppers!

Voor of tegen de mall, shoppen zullen we. Wie niet shopt zal nooit van zijn leven worden geïnterviewd. In een BD filmpje over de mall werden pas weer alleen maar mensen geïnterviewd die aan het shoppen waren. Een niet-shopper is niet de moeite waard om ook maar één vraag ooit aan te stellen. Nu zagen we dat zelfs duidelijk ook in een artikel van Annemiek Steenbekkers in het Brabants Dagblad!

"Inwoners zijn verdeeld over het referendum na standpunt Staten", zo is de conclusie na het interviewen van enkele Tilburgers. Maar wat zijn dat voor exclusieve Tilburgers die gepolst werden naar hun mening!

"Nog even de boodschappen in de fietstas doen", zo begint meteen het artikel. En vervolgens zijn de uitspraken van Provinciale Staten kennelijk alleen maar ontvangen door "zaterdagshoppers"! Een daarvan laat dan weten: "Ik houd wel van shoppen". Ja, dank je de koekoek. Mensen in een zwembad zullen ook best wel van zwemmen houden. Waarom daar niet eens wat meningen gevraagd! Of in Moerenburg. Nee een zekere Jennifer Molenschot, "wachtend in de rij bij Fons Pessers, pal naast Winkelcentrum Wagnerplein".  Er ook uitgepikt werd een zekere Hans van Vastenhoven. De reden is duidelijk. "Sjort aan vier volle boodschappentassen", zo lezen we. Ook een zekere Els Kuijpers was interviewwaardig. "Etalages kijkend in hartje Tilburg". En met niet zomaar een vriendin, maar een speciale "shopvriendin"! Het shopt hier zo langzamerhand toch wel alle spuigaten uit.

Zie voor links naar alle eerdere stukjes hier over de mall ‘Reclamevrij dossier mall’.