Geplaatst

Lente

"Het is lente bij uw benzinepomp", "het is lente bij C&A". Als je toch gehoor geeft aan al die voorjaarsreclames, dan gaat het voorjaar volledig aan je neus voorbij. Nee, laat u niet foppen. En u moet ook niet denken dat ik hier de mooie Lentetijd ga verdoen met een stukje schrijven. Nee, ik ga zo gauw mogelijk weer terug naar het Lentebos van afgelopen zondag.

Sorry, excuses. Het enige wat ik u kan bieden zijn foto’s die ik daar afgelopen zondag maakte. En wie weet kunt u aan die foto’s zien waar ik met onder andere een genomineerde zelfs voor de Milieu Award 2008 de eerste koekoek weer hoorde, de eerste oranjetip, een appelvink, goudvinken, kikkervisjes enzovoort. Ja, we maken er een prijsvraagje van. Wie aan de foto’s het gebied herkent of het dichtst in de buurt zit krijgt alsnog een uitnodiging voor het Lindeboomontbijt op zondagochtend 27 april.

Reacties

3 reacties op “Lente”

 1. arjen avatar
  arjen

  Prachtige foto's Henk. Ik hou het op natuurgebied De Brand en omgeving.

 2. linde avatar
  linde

  Nou Arjen, volgens mij zijn Henk en Henk in jouw achtertuin geweest en is dat dus een makkie voor jou?! Volgens mij heb je gelijk. Ik zou ook de Brand noemen.
  Dat kaartje voor het Lindeboomontbijt kan dus naar een ander?

 3. gertbrunink avatar
  gertbrunink

  Heerlijke foto's Henk. Ik houd het op de Mortelen. Heb overigens Zondag de eerste twee Oranjetipjes waargenomen in het Riels Laag en de eerste Levendbarende Hagedis