Geplaatst

Belachelijke preutsheid Milieucafé

Welke zedenmeester censureert de berichten en artikelen van het Milieucafé? Komende donderdag 21 februari is het weer Milieucafé. Maar uit protest zit ik daar straks met ontbloot bovenlijf in de oude bh van mijn oma. Ik zal u uitleggen waarom.

Aanleiding is het laatste artikel van het Milieucafé: "Jaar van de aardappel". Daarbij staat een plaatje van een aardappel in een bikini. Dat plaatje echter hebben die aardappelboleten gejat van mij (zie mijn eerdere stukje "patatcultuur"). Nou is dergelijk aardappelplagiaat op zich niet meteen een smerige patatzaak, maar….  ze hebben met die in bikini gehulde aardappel zitten knoeien! Ze hebben die kleine bikini groter en breder gemaakt, omgevormd tot een soort borstrok! En dan hebben ze het nota bene over "seksier maken van de aardappel".
Doe je dat zo? Door het blote aardappellijf met extra stof en schil te bedekken, de schaarse verhulling der borsten te veranderen in een soort strak korset rond een tot puree geplette buste?
Het is niet te geloven. Alsof je van een heerlijke rösti haute Suisse een ordinaire stamppot maakt; of veevoer. Wat zijn dat een stelletje puriteinen daar bij dat Milieucafé! Nou snap ik waarom bepaalde onderwerpen daar nooit aan de orde komen.
Die onderwerpen zijn allemaal te sexy! Aandacht voor wilde stadsnatuur valt bij het Milieucafé onder de zedelijkheidswetgeving. Want stadsvogels doen openlijk aan seks. En madeliefjes bezondigen zich aan vunzigheden als zich voortplanten in het openbaar. Nee, die puriteinse patatventjes hoeven op mijn aanwezigheid niet meer te rekenen.
Alleen a.s. donderdag kom ik nog en dan zullen ze blij zijn dat het de laatste keer is!

Voor overzicht per onderwerp van eerdere en latere stukjes zie weblogoverzicht.

Reacties

3 reacties op “Belachelijke preutsheid Milieucafé”

  1. Alard Govers avatar
    Alard Govers

    Jezus, Henk…woooowww…! Heb je die op een datingsite ontmoet…? Zullen we een keertje met zijn viertjes afspreken…?

  2. henk avatar
    henk

    Alard! Ben jij ook zo

  3. paul van est avatar
    paul van est

    Beste Henk

    Je weet toch ook dat verhulde rondingen veel meer sex-appeal hebben dan abri-geschreeuw dat alleen maar tot aanschaf oproept? Om over een ongeschonden eigenheimer maar te zwijgen!
    Doe ze de boks op donderdag!