Geplaatst

"Dit gaat wéér over de T", zo waarschuwde ik hier pas, in de veronderstelling dat men nu wel genoeg commentaar op die T had gehoord. Maar de belangstelling blijkt zelfs te groeien! En ook buiten deze weblog vraagt men zich meer en meer af waar die T nu eigenlijk voor staat, welke invulling die T heeft gekregen. Om wat dit betreft iedereen van dienst te zijn, hier nog eens een overzicht van wat er over de inhoud van die T hier allemaal al geschreven is. Ter afsluiting, want al vind ik die T heel fundamenteel, ik wil zelf de komende tijd toch over andere dingen schrijven.

De T-campagne
Tilburgs kerstverhaal
Een gezond 2007
Eindelijk vrede met de T
Excuses
Schade door T-campagne
Tilburg laat het zien
Nog een liedje
Maat vol voor CDA
De T jeukt meer en meer
Schadeclaim 250,000 euro vanwege gevoerde campagnes in Tilburg
De T dramt door
Rectificatie T-campagne
Drammen en blijven drammen
Dit heb ik niet gedaan
Groen rechts
T-gelwijsheid
Open brief aan de wethouder van cultuur
Dit gaat wéér over de T

 

Voor overzicht per onderwerp van eerdere en latere stukjes zie weblogoverzicht.

 

Reacties

2 reacties op “T-service: overzicht T-stukjes”

  1. Piet avatar
    Piet

    Henk, bedankt voor je onverzettelijkheid!! Ga zo door in 2008.

  2. […] niets meer laat horen. Zie mijn dossiers op TilburgZ over de campagnepraktijken rond de mall, de T campagne, de voorlichtingspraktijken rond stedelijk groen. Alsnog gehonoreerd met een normaal salaris zou […]