Geplaatst

Dit heb ik niet gedaan

Nee, nee. Het lijkt misschien een actie van mij, maar ik heb hier niets mee van doen. Ik heb dit niet gedaan. Intern is bij de gemeente zelf het verzet nu kennelijk losgebarsten, de opstand uitgebroken.

Zo maar ineens werd ik gisteren beschuldigd van kwalijke praktijken.
"Jij hebt op het gemeentehuis kaarten met
T-promotie vervangen door jouw eigen spotprenten", zo oordeelde een man die mij automatisch als de dader zag, verantwoordelijk voor een buitengewoon opvallende actie op het gemeentehuis.
"Jij mag die T-campagne hersenspoeling vinden", zo sprak hij, "maar dat op zo’n manier op een spotprent uitbeelden, dat is misbruik maken van het T-logo. En dan in het gemeentelijk informatiecentrum zelfs de gewone T-kaarten vervangen door jouw spotprenten, dat gaat echt te ver, dat kan écht niet".

Voor alle duidelijkheid laat ik het ook hier nog maar even weten: ik heb dit niet gedaan. Dappere verzetsambtenaren binnen de gemeente zelf proberen ons kennelijk te waarschuwen voor de toegepaste reclamepraktijken van ordinaire hersenspoeling. Dit opvallende protest en indringende alarmsignaal is afkomstig vanuit het gemeentehuis zelf. Deze protest- en waarschuwingskaart staat zelfs op de gemeentelijke website. Mocht iemand toch nog denken dat ík het maken en verspreiden van dit soort spotprenten op mijn geweten heb, kijk even op www.tilburg.info/stadsstijl

Voor overzicht per onderwerp van eerdere en latere stukjes zie weblogoverzicht.

Reacties

3 reacties op “Dit heb ik niet gedaan”

 1. henknietzelf avatar
  henknietzelf

  ik was het
  laat ik het maar toegeven dan
  ik had je baard en bril even geleend
  ik wilde wel eens weten hoe het voelde een goed actievoerder te zijn

 2. www.theoilburg.nl avatar
  www.theoilburg.nl

  Goedemorgen Henk,
  4 Augustus, pagina 15, titel T-promodinges (zoekterm o.a T-promodinges) nou Tilburg nog. http://www.Theoilburg.nl http://www.Ilburg.nl of http://www.brabantsnieuws.com
  Groetjes,
  weekendredactie ilburg.nl

 3. Henk avatar
  Henk

  @Theo
  Goedemorgen Theo. Gelukkig. Jij snapt ook meteen dat