Geplaatst

Komst van mall staat al vast!

Het was Omroep Brabant die de primeur had: de komst van de shopping mall staat vast! Toen ik gisteren mijn dagelijkse rondje teletekst deed, kwam ik Het Grote Nieuws tegen.

Zoals u in het bijgevoegde bericht kunt lezen, schrijven de initiatiefnemers van de mall een prijsvraag uit om tot een nieuwe naam voor het grootschalige winkelcentrum te komen. Allemaal leuk en aardig, maar ik heb steeds gedacht dat het helemaal nog niet vaststaat dat de mall er komt. Zouden we hier in juni niet nog een referendum over krijgen ofzo? Of beweer ik nu iets raars? Het bericht op Omroep Brabant Teletekst rept er in ieder geval niet over. Als ik dit zo lees, is het al zeker dat de schop de grond in gaat.

Wat zou onze eigen Henk Kuiper, Koning der Complottheorieën, van dit alles vinden? Zou hij het bericht ook hebben gelezen? Heeft hij hier een verklaring voor? Spelen de projectontwikkelaars en Omroep Brabant onder één hoedje? Kom er maar in, Henk!

Reacties

9 reacties op “Komst van mall staat al vast!”

 1. avatar
  Anoniem

  Als het waar is Aldert, dat de komst van de mall vaststaat, is je stukje van 28-03-2007 bewaarheid geworden.
  Het had een treffende titel: “draai de burger niet de rug toe.”

 2. henk avatar
  henk

  Ergens in een van de reacties is trouwens deze hele strategie al voorspeld,. Als de weerstand tegen de mall te groot zou worden, zou die mall als het ware niet doorgaan, maar gebouwd worden onder een nieuw bedachte naam. Zogenaamd geen mall, maar een ‘T-Drome’, ‘TouperTouT’, ‘TerrafanTa’ of weet ik wat voor namen ze inmiddels op de testpanels hebben uitgeprobeerd. Overigens toch wel heel vreemd dat die naam ‘mall’ te Amerikaans zou zijn. De wat reclame betreft tot dusver gehanteerde methodes zijn juist super- en superamerikaans.

 3. repelsteeltje avatar
  repelsteeltje

  Het was ook het eerste wat ik tegen mijn man zei! De Mall gaat dus gewoon door, het is al in kannen en kruiken! Maar dat is dus niet waar…er komt geen Mall…er komt…nog even een naam verzinnen!
  😉

 4. Susanne avatar
  Susanne

  Het bericht viel mij gisteren ook op, Aldert, maar ik denk dat hier toch geen sprake is van een complottheorie…

 5. henk avatar
  henk

  Koning der complottheorie

 6. Aldert avatar
  Aldert

  Ja Henk, Koning der Complottheorie

 7. Alard Grovers avatar
  Alard Grovers

  Aldert,

  Complimenten!

  🙂

 8. Alard Grovers avatar
  Alard Grovers

  @ Tom

  Kun je svp de reacties van Alard Govers blokkeren.
  Het is voor de bezoekers van de site verwarrend dat iemand op mijn succes meevaart.

  Alard GRovers

 9. arjen avatar
  arjen

  Het is nog erger dan we dachten: In de cie fysiek was ondermeer dit ons verhaal over dat klimaatprogramma: De LST vindt het belangrijk dat er op lokaal niveau een actieprogramma ligt voor het klimaat. Als lokale overheid kan je immers een belangrijke bijdrage leveren. Het is daarom nogal cynisch om aan de ene kant dit programma in de steigers te zetten en aan de andere kant een shopping Mall te willen die jaarlijks miljoenen CO2 uitstotende auto