Geplaatst

Tja, hoe moet dat nou de komende maand met jullie? 

Want ik zal de hele maand januari geen internetcolumns schrijven. Ik doe volgende maand sowieso helemaal niks op internet. Ik neem even een soort van sabbatical, ook al is er volgende maand nog werk genoeg aan de winkel. Ik wil alleen even van de vier deadlines per week af die mijn internetrubrieken op gedichten.nl, nederlands.nl en deze site met zich meebrengen.  

Moet kunnen. Maar ik zal jullie de komende vijf weken dus niet op het wereldwijde web gidsen. Maar ik zal jullie eens wat verklappen: wat ik kan, kunnen jullie ook. Ik zal jullie het geheim van de sitespotter mee geven.

Het is heel eenvoudig: je klikt de link hieronder aan en op de pagina waar je dan belandt tik je het eerste trefwoord in dat er in je opkomt. En de eerste site waarop je daarna verzeild raakt leidt altijd wel tot een andere site. Kan zijn door een link, door een woord of een naam…Afijn, probeer het zelf maar, dit behoeft geen verdere uitleg. Klik de link hieronder aan, tik iets in en de odyssee kan beginnen. Je zult niet weten wat je meemaakt.

(Deze rubriek zal hervat worden op 1 februari. Tot dan en prettige jaarwisseling alvast.)