Geplaatst

ABC van de rimpelcrème

Dichtbundels, dichtbundelpresentaties, opdrachtgevers en internetcolumns. Mijn winkel draait overuren momenteel.Toch wil ik jullie mijn wekelijkse bijdrage niet onthouden. Maar het wordt wel een zeer ik-gerichte bijdrage.
Want ik zit in een cocon. Keihard aan de freelancerij en daarnaast nog steeds mijn handen vol aan het jaarlijkse circus rond de presentatie van mijn vijftiende dichtbundel.
Tevens viering van mijn vijftienjarig artiestenjubileum.
En heel dat gedoe is voor mij zo ongeveer de navel van het heelal. En dus ook van het wereldwijde web.
Dus het surfen naar een leuke, aangrijpende of anderszins opvallende site voor jullie zit er even niet aan. Hoewel…Jullie kunnen natuurlijk even op mijn weblog kijken.
Mijn weblog is al een tijdje in onbruik. Vanwege diezelfde drukte waar ik het net over had. Ooit schreef ik er elke dag een actueel gedicht op. Dit hield ik enige tijd tamelijk consequent vol. Maar nu dus even niet.
Vanaf volgende week misschien voorzichtig weer eens wat.

Maar er staat weer eens een post op. Over aanstaande zondag natuurlijk, wanneer ik in Paradox om 15.00 uur die nieuwe bundel ten doop houd.
Want elke verdwaalde websurfer die dat leest is er eentje.

Behalve de aankondiging voor aanstaande zondag op deze site ook nog een kleine driehonderd actuele gedichten en de nodige andere leuterkoek. Genoeg om een paar al dan niet genoeglijke uurtjes mee door te brengen. Dus zo monomaan is het nou ook weer niet, dit stukje. Want ik breng jullie toch maar even op het spoor van dit poëtische mèr à boire. Dat wellicht naar meer smaakt. Zodat je zondag naar Paradox kunt gaan. Alwaar ik om 15.00 uur van wal steek. Maar dat zei ik al. En bovendien, als je die link hieronder aanklikt vind je alle relevante informatie. Over gratis entree enzo. Gewoon even aanklikken, dan ben je zo helemaal bij.
Misschien tot zondag.