Geplaatst

Virtuele vleeskeuring

Je bent rond de zestien, je wilt aandacht en als het kan in de hitlijsten belanden. Dat kan heel makkelijk. Op happygirls.nl. Ze zijn praktisch analfabeet, opvallend vaak biseksueel, overwegend relatieloos en voor iedereen mail- of msnbaar.
Ik heb het natuurlijk over de meisjes van happygirls.nl.

Talloze profielen van jonge meiden, meestal tussen de vijftien en achttien jaar oud, zijn te bezichtigen op deze site die het meeste weg heeft van een virtuele vleeskeuring.
Want bezoekers mogen punten geven die de meiden doen stijgen in de Happy Girls Top 50. En om die punten te halen trekken die meiden vaak alles uit de kast, of, beter gezegd, laten ze alles in de kast hangen.
Expliciet naakt is weliswaar tegen de regels, maar met blote ruggen, blote bovenlijven met afgedekte tepels, duizelingwekkend diepe décolletés en de reetveterigste strings weten de Happy Girls zich door alle mazen van de reglementen te manoeuvreren.

Toch zijn de stemmers lang niet altijd tevreden met de nauwelijks iets aan de verbeelding over latende plaatjes.
“je kan wel blij zijn met je borste maar als ik jou was zou ik maar is gaan showe met je vragende de grijns” adviseert junkie x6 aan Melinda uit Nieuwegein.

Nikita D uit Brielle toont, als spaarzame uitzondering, aan dat je voor een hoge hitnotering geen vleesreepjesvertoning nodig hebt.
“Ik wil gestemd worden op wie ik ben, niet omdat ik uit de kleren gaat. Wat is er nou zo leuk aan een meid die iedereen bekant al naakt heeft gezien? Beetje exclusiviteit mag wel.” zo verklaart Nikita haar relatief zedige fotosessie. De integere Nikita bivakkeert
rond de zesde plaats.

Maar gelukkig voor de stemmers is Nikita dus een uitzondering. Bovendien gooien de meeste meiden in de race om de meeste stemmen behalve spannende plaatjes ook hun intrigerende levensvisies in de strijd.
“Ik hou van fantaseren over kettingzagen, en over bananen in mijn strakke…natte…zachte…mondje te stoppen. Ook koelkasten intrigeren me en ik zoek mede geïnteresseerden.” aldus Indira uit Dordrecht.

Wat de happy girls drijft tot al dit innerlijk en uiterlijk vertoon blijft onduidelijk, al zullen al die stemmen die ze binnenhalen ongetwijfeld egostrelend zijn. Maar misschien is zelfs dat al een te zware theorie.

’t Is eigenlijk gewoon zoals AngUL uit Arnhem (zonder relatie en pimpster) het zo kernachtig samenvat: “h33j swty boyz and girlz please vote voor mij en 10 n laat lief berigjuh 8er lkr veel reacties, bedankt; P”