Geplaatst

Virtueel versieren

Als je op regenachtige decemberdagen niet goed weet waarheen te gaan kun je, in afwachting van betere tijden, alvast je versiertechniek testen en aanscherpen met de Filipino´s Flirttest. Bij de Filipino´s Flirttest ben je te gast op een virtueel huiskamerfeestje. De man of vrouw van jouw keuze zorgt zelf al voor de uitdagende openingszinnen en daarna is het aan jou.
Het uiterste van je inventiviteit wordt evenwel niet gevraagd. Bij elke zinswisseling en elke situatie krijg je twee opties voorgeschoteld.
Multiple choice flirten dus.
Leuk is hierbij het triomfgevoel annex ha-ik-kan-het-noggevoel wanneer je de juiste keuze maakt. Of het gezichtsredderige ik-had-het-kunnen-weten-gevoel wanneer je de foute keuze maakt.
Of het relativerende ach-het-is-ook-nooit-goedgevoel wanneer beide opties fout blijken te zijn.
Want -zoals het een computerspelletje betaamt- bevat de Filipino´s Flirttest vele valkuilen.

De valkuil van de adresgegevens ontbreekt echter. Goed, je moet gedurende het spelletje wel je naam opgeven teneinde de conversatie met je virtuele partyprooi wat echter te laten verlopen, maar als je XXMNFF intikt is het ook goed.
En aan het einde van de test kun je je E-mailadres wel invullen, maar dat hoeft niet. Net zo min als het E-mailadres van een vriend of vriendin aan wie je het door kunt sturen.
Zo loop je dus ook niet per sé het risico dat je een private party wint met een DJ van het Tokyo Project in je eigen huiskamer.