Geplaatst

Kramp

Vaak zijn de dingen maar net zoals je ze zelf wilt zien. Over de zuivere intenties van de ranzigheid op internet. “Duizenden geile foto’s van Anneke en haar GANG-BANG parties” zo slogant de advertentiepagina van Anneke Kramp.

“Anneke laat u genieten van haar mooie lichaam d.m.v. actiefoto’s uit haar privé fotoalbum. Masturbatie, piercing, shaved, pijpen, vibrator, biseks, gangbang, alles is vertegenwoordigd.”

Het zal wel een pseudoniem zijn, Anneke Kramp. Maar maakt het gebruik van een artiestennaam je ook een artiest?
Ze vraagt in elk geval wel entree voor haar virtuele voorstellingen.

Ook houdt Anneke zoals het een artiest betaamt de mensheid een spiegel voor. Zij doet immers openlijk wat menigeen heimelijk doet.
Elke fotograaf kan beamen dat heel wat oh zo keurig lijkende gezinnen fotorolletjes inleveren die het keurige beeld dat de buitenwacht van hen heeft aardig teniet doen.
Zitten er aan het begin van zo’n rolletje nog voorbeeldige foto’s van het traditionele Sinterklaasbezoek, aan het einde van de rol komen vaak de slaapkamerplaatjes waarbij er een hele andere staf, een hele andere roe en heel wat ander lekkers vertoond worden.
Maar zulke foto’s zal buiten de discrete fotograaf en de fotomodellen zelf niemand te zien krijgen.

Van dat soort hypocrisie is Anneke Kramp verschoond. Aan haar foto’s en filmpjes is niets heimelijks. Iedereen is welkom om te komen kijken. Niet voor niets, maar voor niets gaat de zon op.

Uitdagend en uitnodigend en klaar om met je te delen wat bij velen in de beslotenheid van de huiselijke kring of het bordeel behouden blijft, poseert de geshavede en gepiercete Anneke Kramp op de entreepagina van haar virtuele tuur & trek-theater.
Als een wervend circusaffiche, als een buitenparade die moet doen beloven wat je binnen te zien krijgt.

Ik besluit echter om verder te surfen. Een integere artieste hoor, die Anneke Kramp. Maar ik heb de afgelopen week al genoeg aan goede doelen gegeven.

Reacties

Eén reactie op “Kramp”

  1. jdebeffre@hotmail.co avatar
    jdebeffre@hotmail.co

    Anneke Kramp is geen pseudoniem, ze staat gewoon in het telefoonboek. Ze komt uit voor wat ze doet.