Geplaatst

P 3 Elitecorps

Feesten is ook een kunst op zich. Gelukkig kunnen zij die deze kunst verstaan nu bij elkaar gebracht worden. Dank zij de Grobbebollen…Eindelijk is de grote opschoning van het uitgaansleven begonnen. Goed, er worden al sinds jaar en dag mensen in bepaalde tenten geweigerd vanwege kleding, leeftijd of ras, maar nu lijkt er toch een begin te zijn gemaakt met het hinderlijkste soort dat al sinds mensenheugenis het uitgaansleven teistert: de non-participanten.

Elke party-animal kent ze wel of heeft ze in het uitgaansleven minimaal wel eens per abuis vanuit diens ooghoeken aanschouwd. Ze hangen altijd maar aan de bar, vaak nog met hun rug naar de dansvloer toe. Of ze verschansen zich, indien mogelijk, de hele avond op een balkon waar ze af en toe een meedanserige beweging maken zonder ooit echt los te komen.

Kijk, dat kan natuurlijk niet. Menige uitbundige uitganger zal zich wel eens afgevraagd hebben hoe deze notoire sfeerbedervers ooit geloosd zouden kunnen worden.

De website van de Grobbebollen geeft het pasklare antwoord. Om nooit meer met die barse barflies geconfronteerd te worden moet je zorgen dat je doordringt tot de Grobbebollen P 3-community. P 3 staat voor Perfect Party People. En de Grobbebollen zijn DJ’s die bij hun schnabbels in den lande de zaal scannen op zoek naar geschikte communitymembers.

Want je komt natuurlijk niet zomaar bij de Perfect Party People. Wie perfect wil zijn moet aan heel wat eisen voldoen. “Op alle feesten waar De Grobbebollen aanwezig zijn, wordt heel goed gekeken naar de mensen die het feest dragen, tegen iedereen vriendelijk zijn en een zeer positieve uitstraling hebben.”

Indien je feestbeesterig genoeg overkomt, maak je dus kans om door de Grobbebollen gespot te worden en uitgenodigd te worden om toe te treden tot hun elitecorps, ofwel ‘een select gezelschap van positieve mensen die weten dat je plezier moet maken, want verdriet komt vanzelf.’

Maar je hoeft gelukkig niet af te wachten tot de Grobbebollen je een keer spotten. Je kunt jezelf ook opgeven. Op het onlineformulier staat onder anderen bij de verplichte velden: ‘Je kunt op een feest van mij verwachten dat ik:’
Tja, je moet natuurlijk wel van tevoren even aankondigen wat je op een feest zoal gaat doen. Stel je voor dat je spontaan op het idee komt om iets te gaan doen dat niet strookt met de Grobbeboller gang van zaken. Dat je bijvoorbeeld in weerwil van de aanlokkelijke vibes uitzendende muziek jezelf op een barkruk nestelt en met iemand een diepgaand gesprek aangaat. Dat kan natuurlijk niet. Om te voorkomen dat je aan zulke aanvechtingen gehoor geeft mogen De Grobbebollen dus ook wel van jou verwachten hoe jij je op hun exclusieve P3-party’s zult gedragen.
En als jij van dat verwachtingspatroon af gaat wijken zullen er natuurlijk maatregelen genomen moeten worden…

“Ja, Partypolitie hier. Wat zijn wij hier aan het doen?”
“Niks, ik sta even een praatje met m’n buurman te maken.”
“Ja, maar dat duurt nu al meer dan tien minuten, hè?
“Nou ja, het is ook wel een aardig gesprek…”
“Heren, het is hier geen bruin café! Indien u zich niet binnen een minuut naar de dansvloer begeeft dan wel naar de bar om een hoeveelheid slagroom uit de boezemgleuf een onzer stripteaseuses vandaan te likken zullen wij genoodzaakt zijn u te verwijderen wegens wangedrag!”
“Ja, meneer de agent.”
“Goed, dan zullen wij het bij een officiële berisping laten, maar laat ik u niet meer in een diepgaand gesprek gewikkeld zien, hè!”
“Nee, meneer de agent.”
“Goed. Ingerukt nu naar het partygebeuren en dan spontaan uit ons dak gaan, ja?”
“Tot uw orders meneer de agent.”

De dag dat er in het uitgaansleven dit soort dialogen plaats gaan vinden is nader dan ooit. Want de norm van het P3 Elitecorps zal zich als een olievlek uitbreiden. Weg met de non-dansers, balkonverschansers, muurbloempjes en stille genieters.
Power to the Perfect Party People!!!!!

Reacties

2 reacties op “P 3 Elitecorps”

 1. Jeroen & Toine S avatar
  Jeroen & Toine S

  Beste Ko,

  Als De Grobbebollen zijn we erg verheugd over je stuk en je begrip van onze missie! We willen je graag een x uitnodigen om deel uit te maken van het plezier. Nogmaals bedankt en wellicht tot gauw!

  Greetz De plezierleveranciers
  DE GROBBEBOLLEN

  Jeroen & Toine Soleado

 2. nelpriem@tiscali.com avatar
  nelpriem@tiscali.com

  geweldig wat leuk hoop dat je veel reacties krijgt tjonge jonge wat wil je het toch druk krijgen hoorde van ursela dat het vandaag weer erg leuk was heel fijn liefs van ons ma