Geplaatst

Het blijft een raar spelletje, dat googelen. Vaak zit ik, op zoek naar een stukje, te googelen naar woorden of namen die in mij opkomen en ik verbijster mij vaak over de diversiteit aan trefwoorden die er in mij opkomen. De ene keer is het Pietje Potent, de andere keer is het Tetske van Ossewaarde en weer een andere keer is het barebacking.  

Ik vroeg het me zomaar ineens af, hoeveel websites er voor barebackers waren. Ongetwijfeld zijn ze er, zo dacht ik. En jawel hoor: na het intikken van barebacking stuitte ik meteen op de raw ride-site. Members only, dat wel.

Maar zonder voor de plaatjes te betalen is het al een bron om je aan te laven. De wervende tekst alleen al: "…Cum in and check out barebacking bears, dungeons, gloryholes, anonymous orgies, cumshots and anything else that will pop you a fast nut."

Mooi jargon hebben ze in elk geval, die ruiters zonder zadel. Self Sucking, Ball Slurping, Tongue & Groove, Dick Worship…achter elk woord schuilt een hele wereld. En als die wereld de jouwe niet is, dan kun je nog altijd genieten van het woord. Dat vaak weer tot nieuwe woorden leidt. Toen ik ‘Ball Slurping’ googlede, stuitte ik weer op ‘Cunt Stretching’. Zou er al een lexicon zijn voor al deze Olympische nummers en hun plastische benamingen? Met een beetje googelen is er vast eentje te vinden. En als het er nog niet is, dan is het vast een gat in de markt. Een gat as dark as a coleminer’s ass. Maar ja, om aan genoeg materiaal voor zo’n boek te komen moet je toch wel erg veel researchen. 

En al te veel googelen naar ‘Ball Slurping’, ‘Cunt Stretching’, ‘Bare Backing’ en ‘Nut Popping’ was ik toch niet van zins. Dat wordt algauw zo’n rare vorm van Web Wanking.