Geplaatst

Samen met Tilburg University en Avans Hogeschool organiseert het bkkc de wedstrijd Kunst & Filosofie in het kader van de Dag van de Filosofie op 23 april.Het thema is ‘Lust & het Goede Leven’. Aan de wedstrijd kunnen alle Brabantse makers uit alle denkbare disciplines meedoen. Inschrijven kan tot 25 maart 12.00 uur.

Wie kunnen er meedoen?
Alle professionele makers woonachtig in Brabant, uit álle disciplines ( beeldend kunstenaars, musici, dansers, theatermakers, acteurs, performers, dichters, schrijvers, fotografen, filmers, architecten en designers) worden uitgedaagd uit een werk in te zenden dat aansluit bij het thema ‘Lust & het Goede Leven’.

Het thema
De mens van nu richt zich steeds meer op persoonlijke behoeften en verlangens (lust) en verlaat steeds meer een leven in harmonie met zijn omgeving (het goede leven). Dat is de stelling voor de Dag van de Filosofie 2011.
Prijzen
De winnaar van de wedstrijd wint € 1.000,–. De 5 door de jury genomineerde werken worden gepresenteerd tijdens de Dag van de Filosofie 2011 op 23 april in het MIDI theater in Tilburg. Tevens wordt van de 5 nominaties door het bkkc een korte presentatiefilm gemaakt en publicatie in de programmakrant van de Dag van de Filosofie.

Vakjury
Alle inzendingen worden beoordeeld door de vakjury die samengesteld is uit Jaap de Vries, Judith Schilks, Els van de Veyver en Ad van Rosmalen.

Meedoen?
Lees meer op www.bkkc.nl/wedstrijdkunstenfilosofie.