Geplaatst

Dank en oproep aan D66-stemmers

D66 heeft haar zetel in de Raad behouden. Hoewel ik teleurgesteld ben dat we niet gegroeid zijn, ben ik toch erg dankbaar voor de steun van 2.425 Tilburgers. Dankzij hen klinkt er in de Tilburgse raad een sociaal-liberaal geluid. Ik ga me de komende vier jaar inzetten om zoveel mogelijk van onze punten te realiseren. Ik ga me sterk maken voor het onderwijs en studenten. Ik ga me sterk maken voor het afschaffen van onnodige regels waar burgers en ondernemers last van hebben. Zal me verzetten tegen de eventuele invoering van betaald parkeren in bij de wijkwinkelcentra, de brug over de Piushaven, etc, etc.  

Diegenen die op ons gestemd hebben en mensen die geinteresseerd zijn in hetgeen ik de komende jaren in de Tilburgse raad doe, wil ik vragen om zich via onze website te abonneren op  onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief gaat de D66 fractie u informeren over onderwerpen die in de raad spelen en onze standpunten daarover. Ook zullen wij u geregeld vragen om input te leveren.

De nieuwsbrief zal met een frequentie van maximaal 1 keer per maand verstuurd gaan worden. U kan zich inschrijven door hier te klikken. 

Reacties

Eén reactie op “Dank en oproep aan D66-stemmers”

 1. Sven Harteveld avatar
  Sven Harteveld

  Blijf ook in contact met de mensen. Je hebt je gelukkig al aangemeld bij de verzameldebat hyves
  http://debatplaats.hyves.nl

  Nu nog wachten op de andere lijsttrekkers (die ook allemaal benaderd zijn) om ook tijdens de regeer of oppositie periode de discusie aan te blijven gaan.

  Iedereen is op de verzamelhyves welkom.
  hoofdhyves http://debatplaats.hyves.nl
  als voorbeeld een gelinkte partij hyves http://d66tilburg.hyves.nl
  http://neerlandswelzij