Geplaatst

Na veel plakken, flyeren en debatteren zijn we aan het eind

In Amsterdam kijken ze niet op een poster meer of minder. Daar hou ik nou van! Wedden dat de opkomst in Amsterdam veel hoger zal liggen dan in het “dorpse” Tilburg. Op een bezoek in de Carnavalsweek met mijn gezin aan het Anne Frank huis en met een high-tea in hotel Krasnapolsky op de Dam waar D66 in 1994 de overwinning in de TK-verkiezingen vierde, kwam ik vele borden tegen met allemaal posters schots en scheef door elkaar. Daar hebben ze nu echt werk aan besteed.

amsterdam

En het flyeren is nu ook achter de rug. Niet meer op de Heuvel, langs de winkelcentra in de dorpen en in de wijken. Op het station: door weer en wind, ’s morgens heel vroeg en met het oog op de forensen.

station

En ook die debatten bij verenigingen, dorpsraad, buurten, doelgroepen, Brabants dagblad, etc. Kandidaat nummer 2 John Kessels is bij Fontys Hogescholen in debat gegaan met de andere landelijke partijen die aan de Tilburgse GR-verkiezingen meedoen. D66 heeft zich in de bijeenkomsten voortdurend geprofileerd als de (enige) partij die het extra geld in de komende vier jaren wil reserveren voor het onderwijs en het ondernemen voor starters.

fontys

Op deze plaats wil ik alle leden van de afdeling Tilburg en zeer in het bijzonder de leden van het Campagneteam heel hartelijk bedanken voor het vele vrijwilligerswerk gedurende de afgelopen maanden en vooral de voorbije weken. Dat allemaal onder de energieke leiding van Berend de Vries en de niet aflatende steun van Peter van Gool. Ik hoop van harte dat de burgers van Tilburg onze inspanningen zal belonen met tenminste 3 zetels in de nieuwe Raad.