Geplaatst

AANPAK DUBBELBELEGGERS!

(nog even intern houden)

Onlangs werd TROTS erop geattendeerd dat er op het gemeentehuis, het Zwart Gat, wel heel vrijelijk wordt omgesprongen met het geld van de burgers! Er BESTAAT een sfeer van ‘laat maar waaien’! Die UIT zich in een ongeoorloofde verspilling van middelen! En dat terwijl er voor miljoenen bezuinigd moet worden! Na EEN stille tocht voor een crimineel, 100(!) vrijkaarten voor de Efteling, illegale zeepjes op het PvdA-toilet, de STEL klucht, ‘Patsy-gate’, wethouder Jan, falende aanpak van de kleine boerderijdieren, de exorbitant GROTE gehandicaptenzitjes, dubieuze gang van zaken rondom Baklava en de illegale opvang van DEBIELEN, gaat de coalitie wéér in de fout!

TROTS heeft signalen ontvangen dat er zich rondom het lunchen dubieuze zaken voordoen! We voelen ons genoodzaakt om voor onze burgers de volgende vragen te stellen:

1. Klopt het dat er zich dubieuze zaken voordoen rondom het lunchen in het Zwarte Gat?

2. Bent U zich bewust van het feit dat er regelmatig (klemtoon Joost)
sprake is van dubbel beleggen door met name de partijen aan linkerzijde?

3. Klopt het dat kantinepersoneel is geïnstrueerd (klemtoon Joost) genoemde partijen dubbelbeleggers geen strobreed in de weg te leggen bij het extra luxueus dubbelbeleggen van hun toch al sjieke (zaden, noten, pitten et cetera) boterhammen/broodjes/crackers en/of zelfs wraps?

4. Klopt het (stilte) dat met name PvdA wethouder Jan (extra zware stem opzetten hier Joost) zichzelf wel héél (klemtoon Joost)
rijkelijk bedeelt als we het hebben over slasaus (Calvé!) en plakjes 30+ dieet kaas (Unikaas!)?

5. Is U bekend dat mw. Van De Weyer regelmatig frambozenjamcups (Héro!) in haar kleding laat ‘verdwijnen’ (indrukwekkende stilte laten vallen) ten einde dit in te zetten voor rode mierenpopulaties op het ‘Bels Lijntje’ en (klemtoon Joost) eigen gebruik?

6. Weet U hoe laat het is?

7. Is U bekend dat het exorbitante (klemtoon Joost) lunchgedrag op het Zwarte Gat door de heren en dames politici onze gemeente veel geld (extrazware klemtoon Joost) kost? (indrukwekkende stilte) Geld (korte, strenge stilte) dat van onze (klemtoon) burgers is!? (WOEDE!)

Reacties

4 reacties op “AANPAK DUBBELBELEGGERS!”

 1. Xavier avatar
  Xavier

  Bent U ook zo blij dat Erik Hannema binnenkort twee weken op vakantie gaat?

 2. Ruevert: geeft het a avatar
  Ruevert: geeft het a

  Vragen,vragen waar helaas nooit een antwoord op komt. Typisch Tilburg, gezien de textielverleden blaten we wat en gaan weer gedwee in de tred van het Meulenpert van ons ome Janus. Als makke schapen.Nie denken en voral nie iets doen.  De doem van dit dorp waar de textiel verdwenen is maar de mentaliteit gebleven is. Het vuurtje wordt opgestookt en daarna schrikt de auteur van het stukje en weet niet open met de reacties om te gaan. De strategie van Tine. Jammer!

 3. Shoarma avatar
  Shoarma

  🙂 🙂 🙂
  (Ja Ruevert, jouw reactie is OOK hilarisch (Ruevert glimt); alleen ANDERS…)

 4. Hans de Bruijn avatar
  Hans de Bruijn

  Tjonge…Nou toch toppie hoor allemaal dit!