Geplaatst

nog meer topmoppen

Volgende week weer een "echt" verhaal. Nu nog maar een keertje lachen.
Een muis en een olifant lopen door de woestijn. De muis loopt in de schaduw van de olifant. Hij ziet de olifant zweten en zegt: “Als je het te warm krijgt, kunnen we wel even van plaats wisselen, hoor.”

“Ben jij bang voor schildpadden?”
“Ja, heel erg!”
“Maar schildpadden zijn toch heel vreedzame dieren?”
“Dat wel, maar je weet maar nooit wat ze in hun schild voeren!”

Op een cruiseschip werkt een goochelaar. Hij heeft een mooie, felgekleurde papegaai die helaas één nadeel heeft: hij verklapt alle goocheltrucs. Op een dag zinkt het schip. De goochelaar en zijn papegaai springen nog op tijd van boord en drijven op een stuk hout in de oceaan. Na uren stilte zegt de papegaai opeens: "Oké, ik geef het op. Waar heb je het schip gelaten?"

Een kikker en een duizendpoot hebben afgesproken in een restaurant. De kikker zit al een uur te wachten, als de duizendpoot eindelijk binnen komt. Vermoeid zegt ‘ie: "Sorry dat ik zo laat ben, maar er hing een bordje voor de deur waarop stond: voeten vegen."

Een Engelse vis en een Nederlandse vis zwemmen samen onderwater. Zegt de Engelse vis: "Hai". Zegt de Nederlandse vis: "Waar?!"

Er lopen twee ijsberen door de woestijn. "Tjonge, wat is het hier glad", meent de een.
"Hoe kom je daar nu bij?", vraagt de andere.
"Nou, zie je dan niet hoe ze gestrooid hebben?".

Er komen twee vlooien uit de bioscoop. Ze hebben pech: het regent pijpenstelen. Zegt de ene: "Wat doen we? Gaan we te voet, of nemen we de hond?"

Er komt een goudvis bij de dokter. Voordat ‘ie iets kan zeggen mompelt de dokter: "Ik zie het al: uit de kom."

Twee meeuwen zitten op het dak van een flatgebouw als er een straaljager voorbij komt. De ene zegt: "Zo, die kan snel vliegen!" Zegt de andere: "Ja, vind je het gek als je staart in brand staat?!"

Twee slangen komen elkaar tegen. De ene slang zegt tegen de andere: "Ik hoop dat ik niet giftig ben". Vraagt de andere: "Waarom?" Zegt die ene weer: "Omdat ik net in mijn tong heb gebeten!"