Geplaatst

Tegeltje

Liever in het leven

geloven

dan in het geloof

te leven

Reacties

12 reacties op “Tegeltje”

  1. Carina avatar
    Carina

    Raak!

  2. Tom Pijnenburg avatar
    Tom Pijnenburg

    Bovenstaand, lijkt wel erg op onderstaand:
     
    En zeg nou zelf het is toch beter
    in het ware geloof te leven
    dan in het rare leven te geloven 
     

    uit: Bij het standbeeld van Peerke Donders

  3. Cees' Climax avatar
    Cees' Climax

    Plagiaat, Tom, plagiaat!!! waarschuw A.D.!!!

  4. Erik avatar
    Erik

    LOL

  5. Jos avatar

    Plagiaat en Raak hebben allebei twee a's!

  6. Toos Staps avatar
    Toos Staps

    Beste Kees Climax. Sinds een paar dagen missen we de vaste gedichten. We genieten ervan! Mijn echtgenoot en ik vragen we af wat er dan aan de hand is? We lazen dat het nog een hele tijd door zou gaan. Nou, we genieten erg van al die gedichten over het Tilburgse en veel andere herkenbare dingen. Hopelijk kunnen we snel weer een gedicht verwelkomen! Groet van Toos en Kees Staps uit Tilburg. Succes met u site.

  7. Hans de Bruijn avatar
    Hans de Bruijn

    Als alleenstaande homoman geniet ik even eens van de gedichten van Cees. Vooral die over Cees' ondeugende kantje natuurlijk het zou jammer zijn als Cees zijn climax niet bereikt op deze manier :))

  8. Cees van Raak avatar
    Cees van Raak

    Helaas. Cees'Climax is voortijdig geëindigd. Het idee voor de reeks kwam overigens van Anton Dautzenberg (ere wie ere..)
    En nu ik toch aan het onthullen ben. Er zat een team achter de reeks. Vandaar de soms wel bizarre "soorten" poëzie. Reden waarom ik er een punt achter heb gezet, hoe jammer het ook is, is een intern conflict binnen dit team van Cees'Climax. Ik voel me verraden, dat is alles wat ik nu erover kwijt wil. De finesses doe ik nog wel eens uit de doeken (of niet). Dank voor jullie bijdragen (team) en dank voor jullie aandacht (lezers) !

  9. Hans de Bruijn avatar
    Hans de Bruijn

    Nou moe!

  10. Cees van Raak avatar
    Cees van Raak

    Overigens betekent het einde van Cees'Climax niet dat er geen gedichten (of andersoortige bijdragen) meer van mij verschijnen op TilburgZ.
    I'll be back ! Onder de noemer Raaks Ruimte. We'll meet again !

  11. Ruevert: geeft het a avatar
    Ruevert: geeft het a

    Tja,
    wordt het toch het ontoegankelijke café waar de kinnesinne niet wordt beslecht. Maar er blijft met de door de subsidietrog rijkelijk voorziene jajem toch ruimte voor een niet gemeende heilige veer.

  12. Redactie TilburgZ (T avatar
    Redactie TilburgZ (T

    Nou Cees, de lezers hebben toch niets meer vernomen na dit bericht. Was het een loze belofte of zit je nog te broeden op een stevige column?