Geplaatst

Tegeltje

Liever in het leven

geloven

dan in het geloof

te leven

Reacties

12 reacties op “Tegeltje”

 1. Carina avatar
  Carina

  Raak!

 2. Tom Pijnenburg avatar
  Tom Pijnenburg

  Bovenstaand, lijkt wel erg op onderstaand:
   
  En zeg nou zelf het is toch beter
  in het ware geloof te leven
  dan in het rare leven te geloven 
   

  uit: Bij het standbeeld van Peerke Donders

 3. Cees' Climax avatar
  Cees' Climax

  Plagiaat, Tom, plagiaat!!! waarschuw A.D.!!!

 4. Erik avatar
  Erik

  LOL

 5. Jos avatar

  Plagiaat en Raak hebben allebei twee a's!

 6. Toos Staps avatar
  Toos Staps

  Beste Kees Climax. Sinds een paar dagen missen we de vaste gedichten. We genieten ervan! Mijn echtgenoot en ik vragen we af wat er dan aan de hand is? We lazen dat het nog een hele tijd door zou gaan. Nou, we genieten erg van al die gedichten over het Tilburgse en veel andere herkenbare dingen. Hopelijk kunnen we snel weer een gedicht verwelkomen! Groet van Toos en Kees Staps uit Tilburg. Succes met u site.

 7. Hans de Bruijn avatar
  Hans de Bruijn

  Als alleenstaande homoman geniet ik even eens van de gedichten van Cees. Vooral die over Cees' ondeugende kantje natuurlijk het zou jammer zijn als Cees zijn climax niet bereikt op deze manier :))

 8. Cees van Raak avatar
  Cees van Raak

  Helaas. Cees'Climax is voortijdig geëindigd. Het idee voor de reeks kwam overigens van Anton Dautzenberg (ere wie ere..)
  En nu ik toch aan het onthullen ben. Er zat een team achter de reeks. Vandaar de soms wel bizarre "soorten" poëzie. Reden waarom ik er een punt achter heb gezet, hoe jammer het ook is, is een intern conflict binnen dit team van Cees'Climax. Ik voel me verraden, dat is alles wat ik nu erover kwijt wil. De finesses doe ik nog wel eens uit de doeken (of niet). Dank voor jullie bijdragen (team) en dank voor jullie aandacht (lezers) !

 9. Hans de Bruijn avatar
  Hans de Bruijn

  Nou moe!

 10. Cees van Raak avatar
  Cees van Raak

  Overigens betekent het einde van Cees'Climax niet dat er geen gedichten (of andersoortige bijdragen) meer van mij verschijnen op TilburgZ.
  I'll be back ! Onder de noemer Raaks Ruimte. We'll meet again !

 11. Ruevert: geeft het a avatar
  Ruevert: geeft het a

  Tja,
  wordt het toch het ontoegankelijke café waar de kinnesinne niet wordt beslecht. Maar er blijft met de door de subsidietrog rijkelijk voorziene jajem toch ruimte voor een niet gemeende heilige veer.

 12. Redactie TilburgZ (T avatar
  Redactie TilburgZ (T

  Nou Cees, de lezers hebben toch niets meer vernomen na dit bericht. Was het een loze belofte of zit je nog te broeden op een stevige column?