Geplaatst

Nieuw op TilburgZ het weblog Raaks Ruimte van Cees van Raak

Binnenkort start ik met het weblog Raaks Ruimte waarin ik bericht over mijn diverse werkzaamheden, zoals het nachtburgemeesterschap, mijn werk als dichter en als funerair historicus, als stadsgids en wat dies al meer zij. 
Tilburg is mijn biotoop. De stad stimuleert mij. Deze rare, interessante stad waar mijn wieg heeft gestaan (Broekhoven!). Die in de jaren zeventig het aanzicht had van een gebombardeerde stad. Die uit die depressie omhooggekrabbeld is. Die zichzelf steeds weer weet te veranderen. Waar men als de beste kan mauwen en knauwen, maar zeker ook: handen uit de mouwen. Hier schrijf ik over, columns, gedichten, boeken. Hier geef ik rondleidingen, lees ik voor, open tentoonstellingen. Dit is mijn ruimte.

Reacties

Eén reactie op “Nieuw op TilburgZ het weblog Raaks Ruimte van Cees van Raak”

  1. Alard Govers avatar
    Alard Govers

    Ben benieuwd, Cees…!