Geplaatst

Stadsdichter houdt poëziespreekuur in het Scryption

Op vrijdag 5 maart houd ik wederom spreekuur, mijn vijfde alweer, in het Scryption, museum voor schriftelijke communicatie. Met ditmaal weer een speciale gast. 

In een intieme setting kunt u vragen stellen over poëzie en dichters. Of wilt u informatie over het schrijven van gedichten? Of bent u benieuwd wat anderen van uw werk vinden? Grijp deze kans en draag uw beste gedicht voor aan andere poëzieliefhebbers. Ook het maken van literaire wandelingen en het voorlezen van de gedichten van uw favoriete dichter behoren tot de mogelijkheden. De aanwezigen bepalen samen met de stadsdichter de inhoud van het spreekuur.

U kunt uw wensen daarvoor nu al kenbaar maken aan Iedje Keukens, afdeling PR/ marketing Scryption: E: i.keukens@scryption.nl, T: 013-5800821

Ieder spreekuur kent een speciale gast, ditmaal is Hans van Driel uitgenodigd. Vanaf 15.00 uur maakt hij u deelgenoot van zijn poëtische voorkeuren in woorden, beelden en muziek.

Hans van Driel (Nijmegen, 1952) is hoofddocent op de Universiteit van Tilburg en houdt zich bezig met onderzoek en onderwijs op het gebied van media en cultuur. Tevens is hij vice-decaan aan de faculteit Geesteswetenschappen. Hij heeft veel gepubliceerd over media, digitale communicatie en cultuur.

Het spreekuur vindt iedere maand plaats van 15.00 -17.00 uur in het Schrijfatelier van het Scryption. Aan de aanwezigen wordt een bijdrage van € 3, – gevraagd (inclusief een kopje koffie of thee).