Geplaatst

Jasper Mikkers publiceert in de Tilburgse Koerier (video)

In 2012 zal De Tilburgse Koerier elke maand (elke derde donderdag) een gedicht van mij publiceren. Als voorproef werd op de voorpagina van de Kersteditie van 2011 het sonnet Waar zou ik wonen afgedrukt. In een interview legde ik uit waarom ik voor het sonnet heb gekozen. Aan het eind van 2012 zal De Tilburgse Koerier de sonnetten in boekvorm uitgeven, samen met een aantal ongepubliceerde gedichten. De titel van de serie en van de uit te geven bundel is Liefde in de seizoenen. De eerste twee sonnetten zijn na te lezen op de site van De Tilburgse Koerier. Klik
daarvoor onderstaande links aan.

Link Koerier 1
Link Koerier 2

 

Alle berichten van deze auteur

Reacties

7 reacties op “Jasper Mikkers publiceert in de Tilburgse Koerier (video)”

 1. ruevert avatar
  ruevert

  Is er nu een stukje van U in de digitale vergetelheid verdwenen? Of kunt U enige tegenspraak niet dulden en heeft U daarom de DEL knop gehanteerd?

  Twijfel alom: is dit podium nu een onvervalste reclamekrant voor U. Of een podium van het dorp waar diverse meningen en opinies rücksichtslos elkaar afwisselen en waar de (on)heuse aantijgingen naadloos worden bestreden en/of weerlegd.

  Helaas neig ik nu, gezien de non-communicatie van U en vele anderen die het zelfde gedachtegoed koesteren naar het eerste.

  Jammer, zo jaren 70 van de vorige eeuw.

 2. Erik avatar
  Erik

  Van al die zinnige reacties van 'ruevert' ga je vanzelf terugverlangen naar dat fascistische reactiesysteem dat T. eerder hanteerde.

 3. Henk Kuiper avatar

  Mooi dat Jasper hier weer van zich laat horen. Dat was lang geleden. Maar de links naar de twee gedichten werken helaas niet. En het ergste is dat ik er geen complot bij bedacht kan krijgen.

 4. Jasper Mikkers avatar

  Ik heb van Tom gehoord dat de links weer werken.
  Ik was vereerd door wat je tijdens de relaunch party in Paradox over het gedicht 'Waar zou ik wonen' zei. Het is mooi als poëzie ook wat kan bewerkstelligen bij mensen.
  Succes verder met alles, Henk.

 5. ruevert avatar
  ruevert

  reactionair

 6. Jonkie XS avatar
  Jonkie XS

  komt goed Henk, komt goed. is jouw geest creatief genoeg voor…

 7. Jonkie XS avatar
  Jonkie XS

  Je gedicht onder fikse invloed geschreven tijdens onze 'knikker'avond: indrukwekkend, Jasper, ook de voordracht! Mocht ík een Franse rode weg hebben: wegje af! (Chapeau rouge, vaaggaaf Praags tentje, als je de rode weg écht weet…)