Geplaatst

Ongezonde Liefde

Gezonde Liefde, zo heet de foute Tilburgse seksuele-voorlichtingsclub die met gemeentegeld nogal ongezonde boodschappen aan kwetsbare jongeren overbrengt. We vroegen het college vorige week hier een einde aan te maken. Afgelopen weekend kwamen we erachter dat het nog erger was: Gezonde Liefde blijkt een bedenksel van de Moon-sekte. De Moonie-mevrouw achter deze club predikt niet alleen het heterohuwelijk als enig acceptabele relatievorm en onthouding van seks voor het huwelijk als beste bescherming tegen Aids en soa’s: Ze aanbidt ook nog eens het Koreaanse miljonairsechtpaar Moon als de ware Adam en Eva. Dit echtpaar vindt homo’s verfoeilijk en heeft al jaren banden met extreemrechtse groeperingen in diverse landen.

De bewijzen daarvoor zijn niet alleen in overvloed op Internet te vinden: Vandaag sprak een vader me aan die enkele jaren geleden zijn zoon met veel moeite aan deze mevrouw heeft weten te ontfutselen. De Moon-sekte staat erom bekend jongeren van hun familie los te weken en hen te hersenspoelen zodat ze helemaal in de greep van de sekteleiders raken. Toch dreigt de GezondeLiefde-mevrouw ons met een aanklacht wegens laster omdat we gezegd hebben dat Gezonde Liefde een christenfundamentalistische organisatie is en zij van de Moon-sekte. Ondertussen beantwoordt ze mijn telefonische en digitale pogingen tot contact niet, weigert ze een openbaar debat met me en probeert ze haar Moonie-sporen uit te wissen op Internet.

We hadden al de pauselijke bemoeienis met de Universiteit van Tilburg en imam Salam met zijn discriminerende, radicale Koran-uitleg. We hebben Wilders. En nu blijkt Tilburg ook nog Moonies rijk die op onze jongeren azen. Je moet echt ogen in je rug hebben onderhand, wil je je stad en je kinderen niet overgeleverd laten aan de wolven.